3000 de RON datorie la stat

Posted by

Nu stiu cum se face dar iar s-au strans o groaza de datoirii catre stat. Nu inteleg niciodata cum statul asta roman castiga din firma mea mai multi bani decat castig eu cu ea. As putea spune ca eu si statul roman suntem parteneri, iar el ia cam 60-80% din profit. Defapt e putin zis din profit, nu stiu cum drak ia el ca ia nu doar toti banii care ii produce firma dar mai tre sa pun si din buzunar. WTF is this business?

Colac peste pupaza am mai primit azi de la ITM o instintare cu un sold creditor de -41 RON.  Am dat fuga in ibanking si le-am dat 88 RON ca sa fiu macar cu chestia asta platita la zi. Apoi le dau telefon sa ii intreb daca mai trebuie sa ma prezint la ei in 3 zile, si ce aflu, ca aia 41 de ron trebuia sa mi-i dea statul mie. Da, din cand in cand mai imi dau si ei bani din galeata de bani pe care mi-o incaseaza. Oricum plata mea a incurcat si mai tare socotelile dar na, dau telefoane la banca, dau e-mailuri la BT poate reusec sa o anuleze. Daca citesc mailul ala peste 3 zile… no comment.

Oricum cu datoriile astea si cu amenda aia care o sa vina de la Timisoara, vai mama mea, si cand ma gandesc ca totusi e doar 3000 euro actele pentru o firma offshore, cred ca e muuuult mai rentabil decat SRL-ul meu. Dar ce sa facem si gura parlamentarului trebuie sa traiasca. Cred ca o sa ma duc totusi la vot. Ca mi-am dat seama ca nu votez cine sa imi aduce ceva mai bine, si votez cui sa dau banii mei ca sa traiasca bine. Macar sa traiasca bine ala de il aleg eu. Ca de furat se stie ca toti vor fura.