12 Rounds 3: Lockdown (2015)

Posted by

Mi-a atras atentia un clip de pe youtube pe care l-am si postat aici si am zis ca e musai sa vad si filmul. Eram aproape sigur ca urmeaza sa vad o comedie politista; in plus, „conform unor studii americane”, eram aproape sigur ca cei doi din clipul de mai sus (vezi link-ul) urmeaza sa aiba o aventura. Masini puternice, femei frumoase, sigur e un film pe care trebuie sa-l vad, mi-am zis in sinea mea dupa scurtul clip care promitea cu totul altceva. Daca nu l-ati vazut, eu zic ca merita sa-l vedeti. Mie mi-a placut si am zis ca o sa vreau sa vad si primele 2 filme din serie, acesta fiind al treilea.

Din pacate, chiar daca mai are pe alocuri momente amuzante, in mare parte este un film politist de actiune, care te tine in suspans pe toata durata lui. De asemenea, nu mi s-a parut ca ar avea chestii exagerate precum Die Hard, chiar daca din punct de vedere al scenariului duce foarte mult spre seria de filme Die Hard. Despre domnisoara de la inceputul filmului nici urma dupa aceea prin film, asa ca daca doriti sa o revedeti, va recomand sa vedeti prin ce filme a mai jucat. Avery Konrad este numele ei de scena si sincer eu nu mi-o amintesc de prin Falling Skies – desi l-am vazut.

De asemenea, un singur lucru mi s-a parut ciudat in film: avea atatea arme pe langa el si tot cu pistolasul acela se chinuia, nu prea avea logica. La final, cand mi-am dat seama ca rounds nu-s runde, ci se refera la numarul de gloante din incarcator, am inteles de ce le tot numara pe parcursul filmului. Deci, cumva avea logica sa nu faca rost de munitie, ca strica tot scenariul.

Acum sa nu va asteptati la un super film de Oscar, dar daca vreti sa-l vedeti acasa, cu familia, atunci cu siguranta ca merita vazut, este relaxant si o sa va placa. Ii dau nota 7 pentru ca mie mi-a placut, dar parca mai mult nu i-as da.

Va las si trailerul mai jos, ca sa vedeti despre ce este vorba.

One comment

  1. Primele doua sunt mai faine, desi nici unul din ele nu exceleaza in vreun fel.

Comments are closed.