1and1 hosting for Romania

Posted by

Desi stiam de ceva vreme ca 1and1 doreste sa aiba mai mult decat o mana de dezvoltatori in Romania si sa ofere si produsele lor de calitate, doar de putin timp a devenit oficiala intrarea lor pe piata romaneasca de hosting. Ma batea gandul de mai de mult sa iau hosting de la ei (am auzit cu totii de calitatea germana), dar am tot amanat din motive de a nu amesteca afacerile cu placerea, sau mai bine zis personal business cu work business.

Probabil o sa carcoteasca unii ca se putea lua si mai de mult hosting de la 1and1. Si da, anumite produse se puteau cumpara si plati cu cardul de pe 1and1.com, dar acum ai o pagina (interfata) in romana, exista si ceva suport pe partea de vanzari, in limba romana, si probabil in viitor va exista si suport pe partea tehnica in limba romana. Sau deja exista? (sper sa nu debitez tampenii, ca in ultima vreme am stat ascuns in birou si nu prea stiu ce se mai intampla prin firma, doar ca au aparut noi angajati). Apropo de noi angajati nu uitati ca se cauta inca una bucata programator php.

P.S. Pentru ca stiu ca toata firma imi citeste blogul, (stiti voi de la pagina „despre mine„) postul asta l-am corectat in mod deosebit, si am avut grija sa nu mananc/inversez litere sau sa pun mai multi i decat ar trebui.

P.S.2 Acest post nu e nici platit, nici sponsorizat, si nici marire de salariu nu vad de pe urma lui, ba mai mult sper sa nu ma dea afara in urma postarii. (hihihi) dar daca are legatura cu viata mea vad toate motivele sa existe pe blog.

5 comments

 1. Spania, Germania, SUA, si cred ca si alte locatii.

  Au datacenterele lor si sunt ok construite. Cel din germania e intr-un bunker.

 2. Cred ca glumesti cu calitatea germana de hosting 1and1.
  Toata lumea care a folosit servicii de hosting externe gen dreamhost hostgator godady steadfast etc stiu ca 1and1 sunt printre cei mai varza din domeniul share hosting !!!deci eu nu stiu cine te-a informat ca 1and1 sunt buni, chiar nu inteleg de unde a iesit aceasta tampenie. vrei host ieftin si bun du-te la hostgator sau godaddy, godaddy in schimb sunt varza la VSP`uri si dedicate, hostgator in shcimb sunt geniali la tot. Folosesc hostgator de 3 ani de zile, am plecat de 2 ori de la ei si m`am intors pt ca nu e nimic mai bun. Apropo, supportul la 1and1 e de tot kktul, hostgator in general iti rezolva pe loc orice problema, chestiile complicate le rezolva pana la maxim 24 de ore.

 3. Intamplarea face sa am host la Hostgator, si sa fiu foarte „multumit” de el. Sper ca ai vazut ghilimelele.

  Mai cauta si tu prin google si vezi ce mai zic si alti atat despre 1and1 cat si despre godaddy sau hostgator.

  Sa compari GoDaddy cu 1and1 e una, dar sa zici ca Hostgator e mai tare ca 1and1… e ca si cum ai compara o retea mare de cartier din ploiesti cu RDS-ul. HostHator au servicii jalnice si nu sunt deloc in topul firmelor de hosting.

 4. HostGator nu este cea mai buna alegere, si categoric nici cea mai buna firma de hosting, dar cand nu ai de ales decat intre 3-4 firme, care toate ofera cam aceleasi conditii, alegi unde sunt review-uri cat de cat ok.De exemplu la HostGator, nu au vrut sa imi modifice o line in phpini, care tinea de adminu lor, pentru ca au zis ca ei nu doresc sa incarce cu trafic serverele lor, cu toate ca nu sunt un mare mancator de trafic, era vorba de un script care citeste feed-uri 🙂 .

Comments are closed.