1and1 Summerfest – Byala 2011

Posted by

summerfest 2011 1and1

Am plecat hotarat sa ma bucur de o scurta vacanta dupa ce toata vara am tras din greu. Asa ca nu aveam asteptari, nu aveam un scop, nu aveam de gand sa invat ceva, sa realizez ceva, doar sa ma odihnesc. Astfel incat am stat si m-am relaxat pana la party-ul de sambata, cand ne-a apucat dimineata in bar, iar cand am iesit sa vedem rasaritul soarelui, acesta rasarise demult pe cer.

Cu toate astea, am primit o lectie de viata pe care o sa o tin minte multa vreme. Nu o sa intru in detalii, dar ideea de baza in toata acea povestire este una singura si o sa ma gandesc multa vreme la ea: Esti ceea ce crezi ca esti, iar atitudinea ta fata de ceilalti este fundamentala in perceptia celorlalti despre tine. As putea spune ca am invatat ceva, dar mai trece ceva vreme pana cand voi termina de analizat ideea de mai sus pe toate partile si  o voi intelege cu adevarat. Tot din povestirea respectiva, mi-am dat seama ca nu cunosc deloc oamenii, desi uneori am pretentia ca ii cunosc. Si a fost inca o bila alba care sa ma ajute sa daram pentru totdeauna ideea de a judeca oamenii.

Un alt lucru pe care l-am inteles e ca un antreprenor trebuie sa aiba curajul sa faca lucruri iesite din comun si a fost, daca vreti, un test pentru mine, in care mi-am demonstrat mie ca sunt capabil si de asta. Paharul branduit (pentru cine stie la ce ma refer) nu a fost pentru reclama sau cu vreun scop anume, altul decat acela de a ma testa pe mine insumi. De asemenea, a fost o lectie aplicata, a faptului ca atunci cand cunosti pe cineva, ai putea sa iti faci introducerea intr-un mod mai altfel decat cel standard.

Cand pleci sa „dormi” cateva zile si vii cu 2 lectii invatate, pot sa zic ca pentru mine a fost un workshop si nu o vacanta, si ca a meritat din plin. Nu mai zic de ideile de articole pe care le am in urma acestui eveniment.

Nu am pus multe poze, dar cele 4 selectate sper sa va placa:

One comment

Comments are closed.