21 de voturi – un simplu experiment.

Posted by

Ieri probabil ma-ti vazut cersind voturi pentru un alt post de al meu. Nu eram prea disperat pentru voturile respective, mai ales ca blogul acesta nu imi aduce nici un castig, deci nu aveam nimic de castigat. Tot ce a am facut a fost doar consecinta unui alt experiment care sa ma ajute sa fac cateva calcule legate de digg.ro

Pe scurt 20 de voturi, poate si mai multi care au intrat dar nu au avut chef sa voteze, 30 de bloguri, ca nu are rost sa luam mai multe. ar insemna cam 600 de vizitatori unici pe zi, care in mod sigur ar citi/vota si alte stiri de pe digg.ro

Deci e clar ca se poate mult mai mult de la acest site, dar ca toata lumea asteapta doar sa puna un articol si sa curga vizitatorii spre el. Daca 30 de blogeri s-ar implica putin, nu foarte mult in asta, am avea cu totii de castigat. Eu oricum mi-am vandut reclama pana pe 15 Mai, asa ca orice crestere de trafic in momentul asta nu ar ajuta decat pe cei care pun stirile.

Probabil o sa caut metode noi de a il promova si dezvolta pentru ca se pare ca chiar merita sa exista pentru cei care se ocupa de zona .ro si pentru care am un profund respect.

Bine inteles ca dupa experimentul de ieri, acel articol a ajuns cel mai votat al anului 2008, depasid alt articol de pe site, 18 voturi, tot de al meu.