3000 de articole pe Haotik.ro

Posted by

 Zilele trecute, cand am facut ceva rapoarte legate de blog, notam: peste 3000 de articole scrise, asa ca astazi cand am vazut „All (3,033) | Published (3,000)” am avut un mic soc, primul gand fiind acela ca mi-au disparut ceva articole din blog. Pe urma, am incercat sa ma calmez si sa ma gandesc ca probabil m-am uitat la All si nu la Published atunci cand am facut rapoartele.

5 ani, 6 luni, 7 zile

Atat a trecut de la primul post pe blog. Atat mi-a luat ca sa ajung la 3000 de articole. Daca facem un calcul si mai precis, 2018 zile mi-au trebuit pentru a scrie aceste articole si asta inseamna o rata de 1.48 articole pe zi. Adica am scris in medie 3 articole in 2 zile, dar sunt sigur ca in primii ani de blogging, rata era mult mai scazuta, iar in ultimii ani a tot crescut, de la 1 articol zilnic, la un record de 7 articole intr-o zi. Nu mai stiu exact ziua, dar stiu ca era undeva prin ZeList Monitor aceasta cifra.

Ce urmeaza?

Planuri de viitor sunt multe in ceea ce priveste acest blog, vreau sa depasesc recordul de mai sus, vreau sa inregistrez noi recorduri in ce priveste traficul, audienta, influenta si orice alt parametru care se poate masura si il pot cumva depasi. Vreau sa ajung cel mai citit blog din Prahova, vreau sa dezvolt o comunitate foarte puternica in jurul blogului, nu neaparat mare, dar puternica, vreau sa gasesc timp sa scriu inca vreo cateva articole din acelea „geniale”, de care ma tot intrebati de ce nu le scriu in fiecare zi. Aaaa, si mai vreau sa ajung mai citit decat ziarele online de top din Prahova.

Pana atunci, mai am mult de munca, dar incet, incet, obiectiv cu obiectiv, acest blog creste, devine mai cunoscut si mai apreciat. Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine si de ce scriu zi de zi si sper sa va pot anunta cu bucurie un nou record, sau un obiectiv atins cat mai curand posibil.

4 comments

  1. felicitari, eu ma apropii de 1000 :D, dar nu stiu daca depasesc limita anul asta… nici nu-mi propun asa ceva :D, o sa se intample oricum.

  2. Felicitari. Vezi ca te ajung din urma. Conteaza mereu cu ce ramai si daca simti ca ai ajutat pe cineva cu asta. In rest, numarul articolelor este doar o insigna ce ne aduce aminte ca timpul trece.

  3. Un numar foarte frumos, in cinci ani de zile ai realizat ceva ce nu multi pot. Esti singurul blogger pe care il citesc cu cea mai mare bucurie, aici gasesc tot ce ma intereseaza. Succese si iar succese.

  4. @Alin poate vezi doar succese pentru ca nu scriu si despre esecurile mele 🙂

Comments are closed.