7 ani de blogging

Posted by

Astazi se fac 7 ani de cand merg pe acest drum, 7 ani de blogging cu bune, cu rele, cu momente de bucurie si exaltare maxima, dar si cu momente mai putin vesele. Totodata, azi se face o luna de cand am inceput sa scriu aici, pe DragosSchiopu.ro .

Sunt multe momente extraordinare pe care blogging-ul mi le-a adus in cei 7 ani, dar daca ar fi sa aleg cel mai important moment din aceasta perioada, atunci cu siguranta as alege momentul in care am aflat prin intermediul lui Titus de un concurs organizat de Standout, prin care puteai deveni blogger oficial al unui eveniment sportiv din Austria, Snow Explosion.

Daca ar fi sa fac fac o lista cu cele mai importante momente, mi-ar fi foarte greu; sunt atat de multe, incat nici nu stiu cu ce sa incep, concursuri castigate, prieteni castigati, invataminte castigate. Pentru ca una din lectiile importante in antreprenoriat le-am aflat de la Marta la o petrecere, pentru ca da, si la o petrecere poti invata ceva, daca esti atent si asculti, sau macar asculti dupa.

A existat in iarna si un moment in care am ales sa renunt si, intr-un fel, chiar daca nu va dati seama, atunci chiar am renuntat, iar ceea ce vedeti aici pe noul blog este cu totul altceva, ceva construit mai mult sa imi reaminteasca mie despre lucrurile pe care eu am ales sa le consider importante in viata, si pe acestea le regasiti in cele 7 categorii ale blogului.

Atunci cand am renuntat la Haotik, am renuntat si la doua titluri mai mult sau mai putin pompoase, pe care mi le atribuiam cu mandrie: acela de antreprenor si acela de blogger. Astazi pentru mine nu mai inseamna aproape nimic, nu ma mai consider nici blogger si nici antreprenor si nici nu imi pasa prea mult de cele doua titulaturi. Scriu pentru ca imi face placere si de asemenea construiesc lucruri, pentru ca imi place sa fac asta. E putin important daca ceea ce construiesc este doar un castel din carti de joc sau o noua tehnologie care ar putea revolutiona lumea. E mult mai important sa construiesc ceva ce imi place.

Oficial, de azi, dupa 7 ani de blogging, puteti urmari aici pe blog aventura unui om prin viata. Aventura unui optimist incurabil, a unui om care nu se da aproape niciodata batut si care a luptat intotdeauna pentru visele lui. Veti putea parcurge aceasta calatorie alaturi de mine (in mod virtual, bineinteles) daca veti urmari periodic articolele postate aici, si sper sa va placa.

4 comments

  1. Felicitari! 7 este un numar magic: corespunde celor sapte trepte ale desavarsirii, celor sapte sfere sau trepte ceresti, celor sapte petale ale trandafirului, celor sapte capete ale cobrei de la Angkor, celor sapte ramuri ale copacului cosmic si sacrificial al samanismului…..Ezoteric stuff…

    1. Multumesc Andrei, totusi cred ca citesti prea multe carti din zona ezoteric 🙂 Nu ca nu le-as fi citit si eu pe toate, dar totusi :)) Si sa nu uitam ca blogul acesta are 7 categorii, nu-s alese de loc intamplator.

  2. La mulți ani și la cât mai mulți în online cât și în offline 😀

Comments are closed.