8 ani de evoMAG, 5 ani de fidelitate

Posted by

logo-evoMAG Luna mai este una speciala, atat pentru evoMAG care a facut 8 ani de existenta (5 mai), cat si pentru mine, ca simplu client, care tot in luna mai a anului 2008 faceam prima comanda pe evoMAG.ro si deveneam „indragostit” de promptitudinea cu care eram servit de o domnisoara de la vanzari, pe atunci cu numele de Simona. Nu am sa va repet povestea primei comenzi, o puteti citi aici.

Sincer, nici nu mai tineam bine minte daca aia a fost prima comanda sau alta, noroc ca am putut obtine aceste date din contul meu de pe site. Acolo, asa cum puteti vedea si in poza, comanda apare ca ANULATA, probabil odata cu trecerea anilor si cu migrarea bazei de date cu clienti si comenzi, statusul s-a pierdut si a fost inlocuit cu un status standard pentru comenzile vechi.

prima_comanda_evomag

Atunci cand am facut comanda, nu stiam absolut nimic de evoMAG sau despre seriozitatea lor, pur si simplu au fost singurii care mi-au promis smartphone-ul mult visat in 2 zile si s-au tinut de cuvant. Asa am stiut ca sunt seriosi si ca imi vor livra intotdeauna la timp jucariile pe care mi le doresc. Drept urmare, cea de-a doua comanda, un router wireless Asus, cu porturi usb si un card microSD de 2Gb pe care il am si acum in telefon, o faceam cateva saptamani mai tarziu, pe 28 mai 2008 (adica exact acum 5 ani).

De-a lungul timpului, am mai cumparat un telefon Samsung… roz (cadou pentru sotie), celebra mea tableta Samsung Tab 1, premii pentru diferite concursuri pe care le-am sponsorizat etc. Cu exceptia ultimei comenzi si a tabletei pe care am cumparat-o direct de la Mihai, restul comenzilor au fost onorate de Simona.

Dupa 5 ani, putin mirat ca la numele de familie al Simonei apare Patrascu, l-am intrebat pe Mihai daca e ruda cu el si ce fel de ruda. Pentru ca, vreme de 5 ani, pentru mine a fost doar tipa de la vanzari, pe care am stresat-o mereu sa-mi gaseasca tot felul de cabluri sau alte nebunii care mai imi treceau mie prin cap.

Rad singur cand imi aduc aminte de cate ori i-am zis lui Mihai sa ii dea marire de salariu ca merita, sa nu cumva sa o dea afara, ca daca pleaca Simona la alta firma, eu o sa cumpar de la firma unde pleaca, si asa mai departe. Rad, pentru ca astazi am aflat ca de fapt Simona este sotia lui.

4 comments

  1. Pana acum nu am avut ocazia sa comand de la ei. Daca ajunge comanda in regula acasa, totul e ok si automat este un magazin serios.

  2. Da, finalul e haios rau de tot. M-am amuzat tare citind articolul tau. Felicitari si la multi ani celor de la evoMAG

Comments are closed.