8 ani de blogging

Posted by

Astazi se fac 8 ani de cand am scris primul articol pe Haotik.ro. Si, chiar daca in ultima vreme, timpul nu-mi mai permite sa fiu la fel de activ ca pe vremuri, inca imi place sa scriu si, chiar daca peste zi imi vin mereu idei de articole bune, pana seara am si uitat de ele si dispar in negura mintii mele. Din cand in cand, totusi, mai pun mana pe „creionul virtual” si mai postez cate un articol. O fac pentru propria placere, pentru ca am observat ca ma simt mai bine dupa ce fac asta si pentru ca am o satisfactie de pe urma scrisului.

Bani nu mai fac din blog (ma refer strict la blogul acesta) si nici nu intentionez in viitor sa monetizez blogul personal. De scris o sa scriu cand am timp si chef, uneori mai des, dar in general destul de rar, nici nu imi place sa ma mai intitulez blogger si, daca cumva o sa am ceva mai mult timp liber, poate reusesc sa mai lucrez la cele 2-3 idei de carti pe care le-am avut de-a lungul anilor.

Pe aici o sa gasiti lucruri despre mine, despre antreprenoriat si despre calatoriile pe care intentionez sa le fac. Chiar daca am luat o pauza de la blogging in ultimii ani si, totodata, nici de calatorit nu am mai calatorit ca pe vremuri, simt cum se apropie totusi momentul in care o sa ma angajez iar in calatorii aventuroase si pline de intamplari minunate.

Sper ca, la un moment dat, vechile articole sa devina parte integranta din acest blog, intr-o categorie speciala, numita Haotik. Nu este inca momentul sa fac acest pas, dar cred eu ca se apropie incet, incet si clipa in care voi face aceasta mutare.

Daca va doriti ceva anume aici, pe blog, articole pe anumite teme sau care dezbat anumite probleme, lasati-mi un comentariu si va promit ca voi incerca sa vin cu articole care sa raspunda cerintelor voastre. Pana la urma, comunitatea din jurul blogului a ramas destul de mare si inca destul de activa, din ce am observat.