A murit Ralu Filip – Presedintele CNA (Consiliul National al Audiovizualui)

Posted by

Radu FilipVorbeam din intamplare cu un prieten de bloguri si blogeri si vine vorba de Zoso si dau o fuga pe blogul lui, desi nu sunt unul din cititori lui fideli. Aruncandu-mi asa ochi pe blog vad un titlu mare care parea unul din mesajele de prost gust primite deseori pe Yahoo Messenger: „a murit Ralu Filip”, mi-aduc aminte de melodia celor de la Parazitii (draga pilif), de multele comentarii ale carcotasilor la adresa lui, si de multa lume suparata pe decizile si amenzile primite de la CNA. Si totusi moartea acestui om ma intristat, nu stiu de ce, poate ca ne obisnuisem cu el, poate ca ne obisnuisem sa il tot injuram, si acum ceva din viata noastra a disparut. Nu pot sa ii zic decat sa ii fie tarana usoara si cu regret in „glas” mai adaug eu: pacat.

Pe de alta parte sunt curios ce se va intampla cu CNA-ul , vom avea parte de mai multe amenzi date fara motive temeinice sau vom avea parte de un mare desfrau la tv fara ca cineva sa mai stea si sa vegheze asupra bunului simt si asa prea putin prezent in televiziune. Mi-ar place sa vina cineva mai dur ca el, asa poate mai scap si eu de babele alea violate la ora 5 sau de tineri sinucigasi cu sapa si toporul.

4 comments

 1. am o singura intrebare: de ce postul acesta e plasat in categoria „barfe”? moartea cuiva e o barfa sau imi scapa mie ceva? 10x

 2. Ai si tu dreptate. L-am mutat la Politica.

  Categoria Barfe se putea numi foarte bine si De prin lume adunate. Si m-am gandit ca acolo ar fi bine sa stea, fara sa fac interpretarea ta.

 3. a fost omorat ori prin otravire ori la spital , ca basescu sa poata alege altul dupa voia lui.
  Filip nu ii permitea sa difuseza anumite materiale, si daca aiti fost atent sotia sa a declarat:
  ” a fost foarte daramat , avea insomnii si numai stia de el de la REFERENDUM”

  asa ca sa fiti informati nu strica!

Comments are closed.