Aceste lucruri s-au mai intamplat si se vor intampla din nou

Posted by

Am mai vorbit zilele trecute despre credintele mele si despre idei despre care cred ca ar putea sa fie adevarate. De ce ar putea sa fie adevarate? Pentru ca in esenta filosofiei sinngulul lucru pe care il stim este ca nu stim nimic. Asa ca le vom spune pur si simplu lucruri pe care eu aleg sa le cred ca fiind adevarate.

Deci cum spuneam, asta este alta ideie bizara care face parte din credintele mele. Ca toate aceste lucruri cumva s-au mai intamplat si se vor mai intampla. Atat legendele despre Atlantida arata ca cumva am mai avut tehnologie si in urma unor evenimente sau pierdut, cat si faptele istorice care arata ca orice imperiu mai devreme sau mai tarziu a decazut si a fost distrus.

Nu cred in sfarsitul lumii asa cum isi imagineaza majoritatea, vine Dumnezeu cel suparat si ne omoara pe toti eventual mai lasa un Noe cu ceva animale intr-o barca sa scape. Dar cred ca suntem destul de aproape de ceva ce urmeaza sa se intample. Ceva ce a fost prezis de biblie in Apocalipsa, de proroci, de Nostradamus si de multi altii.

Nu dezic puterile unora de a vedea in viitor dar cred totusi ca in cazul de mai sus, cineva a avut acces la ceva documente istorice despre Atlantida, si ganditi-va daca sti ce sa intamplat e destul de usor de prezis pentru o civilizatie aruncata cu niste mii de ani inapoi ca se vor intampla din nou.

E simplu pentru Nostradamus sa prezica ca oamenii vor zbura in pasari mari de metal daca ar fi avut acces la ceva materiale atlante in care se explica functionalitatea unui avion. De asemenea prorocii din vechime in mod clar comparau „pasarile mari de metal” cu niste „cai cu aripi care carau oameni”

De asemenea exista diferente mari intre imaginatia lui Jules Verne si „imaginatia” lui Da Vinci. Sa inventezi planorul, sa inventezi mitraliera, in vremuri atat de indepartate deja nu mai are legatura cu imaginatia.

In plus Leonardo Da Vinci stia inaintea lui Galilei si a lui Copernic ca universul nu se invarte in jurul Pamantului si Pamantul este un astru precum Luna.

Nu sunt adeptul guvernelor din umbra, a unor masoni sau iluminatii care ne conduc lumea, dar clar unele informatii nu ajung publice si atat lumea cat si istoria contin lucruri pe care poate nici nu le banuim.

Nostradamul a mai zis ca „toate aceste lucruri pot fi schimbate” dar tare mie teama ca totusi istoria se repeta.