Adobe Summer Party – Rusalka 2010

Posted by

Cu siguranta oamenii de la Adobe stiu sa se distreze. Am dansat cu ei pana nu m-au mai tinut genuchii, ca muschii erau deja terminati dupa cei 400km facuti pe motor. Mi s-au parut de gasca, am recunoscut printre ei si vreo 2 fosti colegi de la 1and1, iar locatia deja o cunosteam ca in palma.

adobe summer party

Mai o sarba, mai o hora, ne-am avut bine cu totii si ne-am simtit bine. Stiu ca ma repet.

adobe summer party

adobe summer party

Am avut placerea/onoarea sa dansez cu domnisoara blonda din poza de mai sus, dar din pacate spre rusinea mea, nu i-am retinut numele. Iar domnisoara in rochia alba m-a refuzat politicos spunand ca trebuie sa danseze cu „iubi”. De fapt asta mi s-a parut cel mai ciudat la party-ul asta, ca erau prea multe perechi, fie au avut voie sa vina cu partenerii dupa ei in vacanta, fie in compania asta sunt suspect de multe cupluri. Inclin sa cred totusi spre prima varianta, ca unii au venit cu partenerul de acasa la petrecere.

adobe summer party

Si erau multe alte domnisoare dragute pe acolo cu care nu am avut placerea sa dansez cum ar fi cea in rochia verde si nu numai.

Petrecerea cred ca a tinut pana dupa 4 dimineata desi eu la 3 noaptea m-am retras pentru ca nu ma mai tineau picioarele. 6 ore / 400 km pe motor + inca vreo ora in apa + cateva dansuri epuizante, chiar nu mai puteam nici macar sa merg ca lumea.

Oricum, m-am distrat pe cinste, ca si cum cuiva de sus i s-ar fi facut mila ca am ratat petrecerea din weekendul trecut si mi-a facut cadou una, poate chiar mai misto ca cea de la 1and1.

Din pacate, nu sunt mare fan .NET dar cu siguranta mi-ar placea sa lucrez in compania acestor oameni. Dar cine stie.

7 comments

  1. Dupa atata mers, ma mir cum de ai rezistat sa stai pana dimineata sa dansezi. Dar ce mai conteaza atat timp cat te distrezi si uiti de toate problemele pe care le ai pe cap.

    Si apropo, ai luat vreo fata la tine acasa de la petrecere? Din cate am vazut in poze, is dragute fetele…

  2. @Magda: de ce nu, desi daca veniti toti cu partenerii de acasa, eu cu cine mai dansez? 🙂

Comments are closed.