Afaceri cu jocuri facute cu cap, sau cu raspundere

Posted by

In sfarsit, gasesc si eu un site facut de oameni care nu vor doar profit de la un site si se mai si gandesc atunci cand ofera ceva copiilor daca ce ofera este adecvat sau nu pentru copii. Astfel, am descoperit primul site adresat unor copii Strengari care are in componenta lui doar continut moderat. In comparatie cu celelalte siteuri de jocuri din .ro care arunca si jocuri de tip cazino sau alte jocuri unde moralitatea este indoielnica, pe acest site nu veti gasi decat continut aprobat si ales cu grija.

De asemenea, parintii au posibilitatea sa faca un cont copilului si sa ii seteze timpul pe care are voie sa il petreaca pe acest site, sau zonele in care copilul sa aiba acces. Siteul nu contine numai jocuri, ci are si un forum pentru copii, iar altul separat cu sfaturi pentru parinti, are si o zona cu povestiri, ghicitori, proverbe, sau filme pentru copii.

Rubrica pe care nu o inteleg prea bine este cea de Retete aflata in sectiunea copiilor. Nu vad de ce s-ar apuca bietii copilasi de gatit, chiar daca si-ar dori o portie mare de inghetata. In rest, pentru strengarii mai mari este chiar utila zona cu referate si articole, de unde sunt sigur ca au ce invata.

Grafica siteului este una excelenta, aratand ca siteul este unul profesional si nu facut “pe vapor”, animatia din foother e cam mare, dar sunt sigur ca, desi deranjanta pentru mine, e adorata de copii.