Am cel mai tare blog din Prahova

Posted by

Sunt sigur ca titlul v-a atras atentia si ca o sa creeze o groaza de controverse. Poate asta si vreau. Sau poate ca vreau sa va spun o poveste. O poveste care cred eu ca merita citita, iar dupa ce cititi povestea, puteti sa si comentati.

In primavara am asistat, dupa cum stiti, la Brasov la Arena Ursilor, un fel de observator de pe margine. Am plecat de acolo cu multe lucruri invatate, cu multe povesti si cu multe amintiri pe care le voi pastra toata viata. Una din aceste amintiri este intamplarea pe care am de gand sa v-o spun in continuare.

Stateam la masa lui Antonio Eram si rand pe rand se perindau prin fata lui tot felul de antreprenori. La un moment dat vine un tip care vroia sa isi largeasca afacerile in online pe zona de poker online. Cu alte cuvinte, vroia sa isi deschida un cazinou online. Experienta lui era majoritara in offline si anume avea intr-un oras, sa presupunem ca Brasov, mai multe sali cu aparate de poker.

A venit, si-a prezentat afacerea, a spus ca are 5 sali de poker in Brasov, ca unele sunt pozitionate mai central si ii aduc mai multi bani, in timp ce altele sunt mai la periferie si produc mai putin, dar ca activitatea lui este rentabila, ies bani garantat din aceasta afacere si …

in cea mai proasta zi, cea mai proasta sala a lui de jocuri a avut un profit de 200 de ron.

Si ceea ce i-a spus Antonio Eram, ca raspuns la afirmatia lui, a fost colosal:

Nu vreau sa stiu asta, nu trebuia sa imi spui asta, daca tu crezi ca te duci la Ghenea cu textul asta si o sa iti dea bani, esti un idiot, eu vroiam sa aud de la tine cam asa:

Am 5 sali de jocuri in Brasov, si aia din centru e cea mai tare, are cele mai tari jocuri si cele mai tari animatoare, si toata lumea vine sa joace la sala aia pentru ca ofera lucruri pe care nici o alta sala de jocuri din Brasov nu le ofera. 

Si eu am ramas cu gura cascata si am bagat bine la cap aceasta lectie. Pentru ca trebuie sa recunosc, probabil as fi facut aceeasi greseala in aceeasi situatie.

Zilele trecute eram in tren cu o bloggerita si mi-a spus: aaa nu, ca blogul meu e naspa, nici mie nu-mi place. I-am spus ca nu vreau sa aud asta de la ea, i-am spus ca vreau sa-mi spuna ca blogul ei e cel mai tare si cel mai misto, si ca mai vrea sa aduca multe imbunatatiri la el, ca sa il faca si mai misto.

Acum, dupa ce ati citit toate acestea, probabil ca ati inteles ce e cu titlul. Daca v-a placut povestea, lasati un comentariu, iar daca aveti vreodata ocazia sa stati in preajma lui Antonio, credeti-ma, aveti ce invata de la el.

2 comments

  1. Ceea ce Antonio vroia sa spuna este urmatorul lucru: daca tu nu crezi in tine si produsele tale, nici Ghenea si nici nimeni altcineva nu o va face,

Comments are closed.