Anteprenoriat, bani si un mic premiu pentru cititori

Posted by

Desi aveam de gand sa o fac de ceva vreme abia azi am reusit sa am timp sa schimb categoria „Bani pe net” in „Antreprenoriat”. Consider ca blogul a evoluat si chiar modul meu de perceptie in privinta banilor, afacerilor si a antreprenoriatului s-a schimbat foarte mult in ultimul timp.

Cu ocazia acestei schimbari vreau sa ofer si un mic cadoul unui cititor de al meu. Este vorba de un teste de evaluare antreprenoriala, v-ma mai vorbit eu de el aici, dureaza cam 30 de minute efectuarea testului, trebuie sa va deplasati pentru el pana la Bucharest Hubb, iar rezultatele le veti primii pe mail in decursul a cateva zile.

Pentru ca este destul de scurt timpul in care trebuie sa comunic un castigator al acestui concurs fulger o sa va spun ca aleg pe cel care ma convinge cu un comentariu ca el trebuie sa fie castigatorul evaluarii. Asta inseamna ca pe masura ce apar comentariile pot sa spun oricand stop joc si sa aleg un castigator. Deci trebuie sa fii si rapid si cu ceva putere de convingere ca sa iti dau premiul.

One comment

Comments are closed.