Anteprenoriatul nu este despre bani

Posted by

Desi asteptam de ceva vreme sa apara acest guest post. Si cred ca am urmarit odata la doua zile sa vad. A aparut? Nu a aparut!… Ma intrebam cate greseli am facut in text, ma intrebam daca nu cumva chiar nu ma pricep la scris(nu ca m-as pricepe). Mi-a fost si frica sa intreb despre articolul meu daca mai apare. Imi era teama de un esec. Ma gandeam ca articolul e atat de prost scris incat nu se poate publica pe un blog serios ca cel de la Monday’s.

Se pare ca totusi articolul a fost bun de ceva. Asa ca azi dim pana sa ajung la munca am vazut pe twitter ca mesajul meu s-a publicat. A fost prima veste buna pe ziua de azi. A doua a venit pe mail si vorbele respective conteaza mai mult decat insasi publicarea articolului: „Trebuie sa te felicit pentru articol, este foarte autentic si puternic.

Ei bine, daca vreti sa stiti cate ceva despre ce insemana antrepretor, despre ce insemana sa traiesti liber, despre ce insemana sa …   mai bine citeste articolul publicat pe Monday’s. Pentru ca Monday’s a disparut intre timp am pus articolul aici.

 

 

4 comments

  1. În acelasi mod ar trebui să scrii şi pe blog… curat, corect, şi cu esenţă… poti sterge aproape toate articolele de pana acum… astfel se vede valoarea… nu la un articol pe zi, ci la un articol într-adevăr reuşit.

  2. Esenta articolului conteaza. Corecturi ar putea face Dana la tine pe blog, dar ideea e sa scrii astfel de articole zilnic. Ai vedea un boost la vizitatori si cititori pe blogul tau daca ai face asa ceva.
    Inca odata felicitari pentru acel guest post.

Comments are closed.