Asii manelelor

Posted by

Zilele trecute am dat de o poza facuta cadou de un oarecare hater in care apar eu, Blogatu, si un oarecare manelist (cred ca manelist o fi, ca doar nu o canta rock la acordeon). Mie unu mi s-a parut amuzanta poza mai ales ca pe tricoul meu scrie mane(s) nu putea sa fie mane(a) ?

asii manelelor Tot ce ma intreb este daca oare acest fan infocat al nostru a citit un articol despre Blogatu care merita de 1000 de ori +1.

Andrei Crivat ne-a vorbit putin de acest articol la Biz SMS Camp, si eu am zis ca merita sa-l caut si sa vad despre ce e vorba in el, mai ales ca mereu am sustinut ca avem ceva de invata de la blogatu si ca trebuie privit omul mai indeaproape.

Asa ca va recomand sa cititi o lectie de viata si sa invatati din ea. Si daca nu reusiti sa intelegeti nimic din ce va scrie Andrei acolo, macar sa lasati un feedback (adica comentariu bah) daca credeti ca am avea succes ca sa cantam manele, fara numar, fara numar , numar , numar, mar, mar , r, r.

P.S. Si da, pentru bucuria haterului am pus link catre Blogatu.

10 comments

  1. Mai hateri decat haterii, si tu, te iei ca e prost decupat. Ce vroiai acum sa plateasca un expert photoshop cu 1000 de euro sa faca opera de arta?

  2. Poza e geniala :)) hateru’ are simtul umorului si nu cred ca e facuta sa te umileasca asa ca:” DIN PARTEA MEA, HATERU’ lu’ Haotik, O POZA CU HAZ!!!”

  3. Dar de ce n-ai pus și numele hater-ului? Fă-l și tu celebru pe el că doar și el te-a făcut pe tine 😀

  4. Imi bag p…. in gura lui si a ei …. asta ca sa nu mai zici vreodata ca de ce nu pun numele lui pe aici. Niciodata nu o sa apara numele lui pe aici.

  5. Ops! Ai reactionat destul de puternic, imi inspira o mica idee cum ca e destul de personal. Anyway… misterul e mereu mai bun.

Comments are closed.