Atentie, se inchide Bucurestiul

Posted by

Eu initial am crezut ca se inchide doar o banda si raman 2 pentru trafic, acum vazui ca doar o banda ramane soferilor astia amarati si restul pentru bastani.

Sa ma gandesc, eu fac naveta din Ploiesti, mai la ocazie, mai cu masina unor prieteni. Lunea dimineata coada e odata la Balotesti si odata la al 2-lea pod de intrare in Bucuresti. Asta in coditile a 3 benzi de mers. Ce se intampla acuma? Luni coada va fi lunga pana la Ploiesti. Daca o voi lua pe jos cred ca as avea sanse de a ajunge mai repede decat in masina.

De iesit din Bucuresti, lafel nu vad pe unde se poate iesi. Prin Pipera e un drum care o sa iasa intr-o colona lunga de masini, ori pe centura, ori pe la Zoo, partea naspa e ca din cate am inteles tocmai in perioada asta se inchide si centura pentru niste reparatii.

Deci daca esti in Bucuresti, incearca sa fugi cat inca mai poti. Pentru ca asa cum am spus-o si in titlu. Bucurestiul se inchide. Adio masini, adio circulatie, gata, aici se blocheaza totul.

One comment

  1. se inchide pentru samit, wow, acolo unde vor veni toti liderii lumii libere bla bla bla bla…
    d’abia astept sa vad la stiri ca doi membrii antiglobalizare si doi membrii anti…branza (io stiu) s-au batut in carti, in fata trasurii regale… =))

Comments are closed.