Aventurile unui calator legendar (I)

Posted by

heineken_aventura De data aceasta nu este vorba despre mine, chiar daca am calatorit mult anul acesta si am vizitat multe orase in ultima saptamana, aceasta povestire este despre un alt calator legendar, cel care a castigat competitia cu Heineken si a plecat acum cateva luni spre un traseu necunoscut, care avea sa ii rezerve multe surprize.

Initial m-am rugat de Bogdan Dascalescu sa-mi dea orice mic detaliu despre calatoria sa, pentru ca asa suntem noi, calatorii, fiinte curioase. Apoi vazand clipurile de pe Heineken Dropped si observand ca, cu fiecare nou personaj, povestea devine si mai interesanta, am decis sa astept cuminte, sa vad ce surpriza i-au pregatit lui Bogdan organizatorii. Chiar i-am spus la un moment dat ca nu vreau sa imi spuna absolut nimic pana la aparitia clipurilor, pentru ca vreau sa vad aventura prin ochii echipei de filmare.

A aparut zilele trecute primul clip, initial am fost putin bulversat de faptul ca nu a aparut pe contul oficial de youtube unde eram abonat si bifasem sa fiu notificat pe mail de orice clip nou adaugat.

Aventura lui abia acum incepe, deocamdata un teasing deosebit de interesant, asteptam urmatoarele episoade cu sufletul la gura:

Toata lumea se intreaba cine e domnisoara din clip. Va astept dupa vizionare, sa facem pariuri legate de ce urmeaza in continuare; de fapt hai sa nu le zicem pariuri, ci predictii.

5 comments

  1. Ea e o tipa ca si el, din alta tara, care a castigat o experienta asemanatoare si stau in acelasi hotel.Apoi descopera ca au aceleasi indicii si decid sa calatoreasca impreuna.Pana la urma se casatoresc si au un copil pe nume Armando. :))

  2. Mai mai sa cred ca tu sti mai multe si sa o iau de bune. Asteptam sa vedem restul episoadelor.

  3. Nu stiu mai multe :))…nici nu stiam pana acum de acest concurs castigat de Bogdan insa,trebuie sa se termine asa nu?Tre buie un happy end.
    A da…uitasem ceva…ulima imagine din film va fi asta…Ei doi…peste 20 de ani..cu vreo 2-3 copii pe langa ei…si o lada de Heineken sub masa :))

Comments are closed.