Baile Homorod (ziua 1)

Posted by

Cei 230 de km de drum pana la destinatie m-au facut sa-mi aduc aminte de vremurile cand mergeam prin Turul Romaniei si de ce tara frumoasa avem. Mi-am dat seama astfel ca probabil, pe langa cele 3-4 saptamani de mers prin Europa, poate ca la vara ar fi bine sa adaug si inca 3-4 saptamani de mers prin Romania. Doar nu credeati ca renunt la plecarile mele prin lume si oricum la vara pregatesc sa le duc la un nou nivel, doar ca e mai greu sa-mi conving sotia sa accepte toate nebuniile care-mi trec mie prin cap.

Revenind la ziua de azi, am ajuns la Baile Homorod in jur de ora 14:00, am mancat o ciorbita buna si dupa aceea am decis sa bag cateva ture pe partie, asa, macar ca incalzire pentru zilele urmatoare. Fetele au ales sa se duca la bazin si sauna, iar noi, baietii, ardeam de nerabdare sa punem placile in picioare. Partia, de doar 400 de metri lungime, e o gluma buna pentru mine, care prefer partii de sute de km, cum sunt cele din Austria, dar am venit aici mai mult pentru a respira aer curat si relaxare si nu pentru a ma da cu placa de snowboard, asa ca micuta partie e doar un bonus, mai ales ca nu stiam daca o sa mai gasim sau nu zapada pe ea.

Socul cel mare l-am avut cand m-am dus sa cumpar cartela cu puncte, 150 de puncte aproximativ 100 de lei. Am zis ca poate nu inteleg eu ceva in tabelul de preturi si am intrebat inca o data: O urcare = 1 punct? Se pare ca da, cu exceptia nocturnei, cand o urcare costa 2 puncte. Oricum nu am de gand sa ma dau maine toata ziua, ca vreau sa ma bucur si eu de bazinele cu apa termala si de piscina amenajata in cadrul complexului.

Pensiunea, restaurantul si intreg complexul Logobo arata superb si cu siguranta o sa ajung si la vara pe aici. Se pare ca si conexiunea la internet merge ok, asa ca pot sa si lucrez cateva ore pe zi si pot sa ma bucur si de natura, piscina sau de mica partie.

Si pentru ca tot v-am vorbit despre partie, am profitat de prilej sa testez undita pe care am cumparat-o zilele trecute de la Decathlon si pe care am transformat-o intr-un selfie-stick pentru GoPro. Desi imi faceam ceva griji legate de stabilitatea lui, se pare ca se descurca minunat, veti vedea de altfel asta cu ochii vostri in filmarea de mai jos.

2 comments

    1. Cred ca ma duc sa vad zona si la vara. Mai ales ca mergea netu de la Vodafone foarte bine in zona.

Comments are closed.