Barierele succesului

Posted by

Pe vremuri, in adolescenta, ma preocupau foarte mult filozofiile orientale, stiintele ezoterice si alte asemenea lucruri. Cumva, indiferent de parerea unui om legata de o anumita religie, sunt multe lucruri utile in treburile astea si multe sfaturi despre cum sa-ti traiesti viata frumos (ca nu stiu cum sa traduc mindfullness).

Ei bine, atunci se vorbea mult de doua procese in evolutia spirituala si chiar da, era vorba de metafore (sau poate nu), cea mai mare piedica in evolutie era lupta cu proprii demoni. In principal (fara sa intru in prea multe detalii), se face in doi pasi, ambii la fel de dificili.

Primul pas consta in identificarea lor; si, credeti-ma, trebuie sa fii incredibil de sincer cu tine ca sa poti sa iti descoperi fricile, iar cel de-al doilea pas era lupta cu ei.

Filozofii simple de viata aplicabile si in antreprenoriat. Pentru ca in momentele astea, de cateva saptamani luni, nu fac altceva decat sa ma lupt cu proprii demoni; si, desi cred ca i-am identificat (nu esti niciodata sigur) si  ar putea parea foarte usor sa te lupti cu ei, nu e deloc asa. 

Cred ca unul dintre pasii importanti in acest proces este chiar faptul ca trebuie sa recunosc ca m-am blocat cumva si nu reusesc nici macar sa mai inaintez (macar asa, greoi, cum o faceam inainte), iar trecerea la un nou nivel (de succes) pare in acest moment Fata Morgana. 

Cele 3 intrebari despre care va povesteam acum cateva zile sunt venite din lupta cu acesti demoni, mai devreme sau mai tarziu ii voi invinge, pentru ca ma cunosc destul de bine sa stiu ca nu o sa stau pe loc.

In urma cu multi ani, dupa un traseu montan destul de greu, cand mai aveam putin pana la destinatie, cred ca la 50 de metri de cabana am vrut sa dorm pe stanci, pentru ca simteam ca nu mai puteam dupa 14-15 ore de traseu sa mai urc cei 50 de metri ramasi, nu exagerez deloc cand spun 50 de metri. Atunci vocile prietenilor mei, care au insistat vreo jumatate de ora, care s-au intors dupa mine si m-au tot rugat sa merg mai departe, m-au facut sa ajung la punctul final al calatoriei din acea zi. 

In acest context, vocile de vineri de la Webstock si clipul de azi al lui Ryan Hildreth sper sa fie suficiente pentru a ma ridica din nou si a incepe sa merg mai departe in calatoria pe care am ales-o.

Overcoming SUCCESS BARRIERS – A Rant With Ryan Hildreth