„Battlestar Galactica” Daybreak (end of line)

Posted by

Superb, frumos, mi-a placut finalul, desi am crezut de vreo 3 ori in film ca a ajuns la final, mai artau ceva in plus, inca un extra happy end ca bonus. Cum spuneam Gaius Baltar a fost cel mai smecher, dovada… o ducea bine mers si dupa 150.000 de ani.

Banuiesc ca finalul seialului vechi era putin alfel, as fi curios sa vad si finalul acela odata, dar acesta m-a multumit pe deplin. Au fost si efecte speciale, si filmari superbe de pe terra. Culorile au fost parca putin modificate si exagerate ca parca prea era lanul ala verde si cerul albastru, dar nu sunt critic ma bucur ca au facut asta. Nu asa imi imaginam finalul, si ma bucur ca nu a fost ce ma asteptam, deoarece nu intrevedeam un final prea vesel eu, chiar daca sunt o fire optimista.

Am eu asa un feeling ca or sa mai fie niste filme cu ceva chestii legate de Galactica, dar vom vedea.

Nu pot sa spun ca exista un dram de triste chiar daca s-a incheiat frumos serialul, datorita faptului ca s-a incheiat. Dupa Filrefly care ramane nr. one for ever in topul serialelor sf preferate, pe locul 2 s-a situat Battlestar Galactica. Si in afara de asta, primul serial care l-am primit de la Raavi si l-am urmarit a fost Galactica. Tin sa ii multumesc pe aceasta cale pentru ca mi-a „prezentat” Galactica si toate celelalte seriale pe care le-am urmarit ulterior. Tin sa multumesc si celor de la SciFi Channel pentru treaba minunata pe care o fac intodeauna.