Battlestar Galactica: The Plan (2009)

Posted by

Nota 10 parca nu pot sa ii dau, desi a fost interesat si mi-a placut. Un fel de reminder a povestilor nespuse in timpul intregului serial. Sau a primei parti a serialului. In primele 10 minute s-a vazut bugetul mare al filmului care a permis introducerea unor efecte speciale mult mai spectaculoase. De exemplu nu vazusem niciodata steaua Cylonilor rotinduse sau alte chesti de genu. Apoi filmul a continuat cu un fel de remember cu ce sa intamplat de partea cylonilor. Intradevar a lamurit niste lucruri, am inteles de ce modelul nr.1 era asa mereu pornit impotriva umanitatii, au fost si destule faze psihologice, si multe amintiri din serial. Pe scurt mi-a placut dar nu m-a dat pe spate. Avand in vedere ca Battlestar Galactica e pe locul 2 in topul personal de filme SF pot spune ca am tot dreptul sa am pretentii, pretentii pe care acest film nu mi le-a satisfacut din plin. Asa ca ii dau nota 9 cu indulgenta.

Oricum pentru cine e fan adevarat, nu poate sa il rateze nici daca as scrie aici ca e cel mai prost film ever, si pentru fani ca mine, oricat de prost ar fi, tot e placuta revederea cu personajele din film. Asa cum mi-as dori din tot sufletul sa ma reintalnesc cu personajele din Firefly, chiar si pentru un scurt episod.

2 comments

  1. Nici pe mine nu m-a impresionat prea tare filmul, ci, asa cum ziceai, a fost mai mult placerea de a regasi personajele indragite din serial.
    Locul I e ocupat de … ?

Comments are closed.