Big Flex de la Vola.ro

Posted by

 Daca nu ai auzit inca de Big Flex, serviciul de cautare inteligenta a biletelor de avion de la Vola.ro, iti voi povesti despre el chiar acuma.

Intotdeauna pretul biletelor de avion te face sa dai inapoi cand vine vorba de vacanta mult visata; si uneori cautarea celor mai ieftine bilete de avion necesita timp, cautari indelungate timp de luni de zile, pentru a gasi cea mai ieftina solutie.

De exemplu, in primavara, eu am cautat timp de aproximativ 3 luni biletele de avion pentru Japonia. Tarifele companiilor aeriene variaza destul de mult; la un moment dat gasisem o oferta de 650 de euro prin Aeroflot, dar nu-mi convenea sa stau 16 ore in Moscova la intoarcere, pana aveam legatura spre Romania. Am continuat sa caut. Dupa aproximativ doua luni de cautare, am gasit prin British Airways la pretul de 708 euro dar, pentru ca inca era timp, am mai stat cateva zile sa vedem daca totusi gasim si alte oferte, timp in care oferta respectiva a disparut, asa ca la o saptamana si ceva dupa aceasta oferta, cand am gasit la o agentie de turism cu 728 euro, am si facut rezervarea si am platit in urmatoarea zi biletele de avion.

In toata aceasta cautare, am dat mailuri peste mailuri la agentii de turism, am mers pe toate site-urile companiilor aeriene care stiam ca au curse prin Europa, dar si catre Japonia, am alergat si pe la targuri de turism (ultima oferta de 728 venind chiar in urma unei astfel de vizite).

Ei bine, daca atunci ar fi existat BIG FLEX, probabil ca scapam de multe ore de alergat, dat mailuri si cautat oferte, pentru ca avantajele aplicatiei Big Flex sunt urmatoarele:

  • ti se sugereaza datele la care calatoria este mai ieftina;
  • iti arata cati bani economisesti daca ai alege alte date de calatorie, mai avantajoase, adica plus/minus 3 zile;
  • ai parte de tarife pentru zborul ales pe o perioada de 5 luni in avans;
  • ai timp sa gasesti cu 5 luni inainte o oferta pe care sa ti-o permiti si sa nu te mai faca sa renunti la vacanta mult visata.

Daca nu te-ai convins, nu ramane decat sa incerci si tu, accesand link-ul de mai sus si sa te lamuresti de rezultatele pe care acest serviciu le ofera. Eu am facut un test cu datele de calatorie si am gasit o oferta destul de buna, chiar si acum, cu 4 zile inainte de plecare. Va dati seama ce oferta prindeam acum 5 luni pe aceeasi cautare:

One comment

  1. M-am interesat de o cursa pentru decembrie si are pret marisor fata de site-ul oficial.
    Cel putin eu asa am inteles din cateva cautari.

Comments are closed.