Bilant Ianuarie 2010

Posted by

Se stie ca in general Inuarie e o luna cu profituri putine si in care totul merge prost. Imi pusesem un target indraznet de vreo 50$ din afliere si cam atat.

Desi nu credeam ca reusesc acum vre-o doua zile am facut targetul. In afara de asta au mai fost vreo 6 euro din promovare la statusul de messenger, vreo 5-6 euro din vanzari (aici am de gand sa pun mult mai bine la punct sistemul), si cred eu ca asta a fost tot.

Oriucum e vorba de 50 de euro, si pentru luna Ianuarie eu sunt multumit, mai ales ca lucrurile se misca pozitiv, am reusit sa relansez cateva siteuri si unele par sa aiba o pornire foarte buna.

De luna viitoare sper sa fac cu totul altfel acest raport si sa ma raportez doar la profitul net, desi nu stiu daca e cea mai buna alegere ca am de gand sa investesc serios nu doar ce scot dar si din buzunar asa ca o astfel de socoteala ar fi pe zero sau chiar cu minus. Ramane de vazut.

Luna Februarie, daca termin tot ce mi-am planificat, ajung la un 100 de euro.

2 comments

  1. Din pacate eu neglijez mereu partea de servicii si ma concentrez pe afiliere mai mult. Dar luna asta sper sa fac un 50-100 euro din servicii doar. Dar asta se intampla doar daca termin modificarile care le am de facut la un script.

Comments are closed.