Blog: Trebuie sa-ti faci treaba

Posted by

Vrei sa ai succes cu blogul tau? Atunci unu din treburile de care trebuie sa ti cont este ca trebuie sa-ti faci treaba pentru care esti platit sau sa-ti faci treaba pe care ti-ai propus sa o faci. Si nu trebuie sa-ti faci prea mari griji de regula asta pentru ca daca nu ti cont de ea o s-o inveti  pe propria piele la un  moment dat.

De exemplu eu, in cursul acestei calatorii, uneori sunt mort de oboseala, nu am nici un chef sa mai scriu inca un post pe blog  legat de ziua respectiva dar daca tot zic maine, o sa ma trezesc ca ajung acasa si ca in loc de 18 posturi interesante abia mai scriu unu cu ce imi aduc aminte din toata vacanta. Asta insemana o pierdere si pentru blog si pentru mine. Si daca in cazul acesta nu este foarte vizibila pierderea, in alte cazuri din pacate a trebuit sa contorizez in bani pierderile.

Regula asta, alaturi de trebuie sa fi pregatit intodeauna cand te duci undeva am invatat-o pe propria piele cand de cateva ori am fost prins nepregatit, am ratat cateva oportunitati si de atunci mi-am dat seama ca nu e bine sa mai ratez oportunitatile care viata mi le ofera.

2 comments

  1. In cazul asta nu prea poti, ar trebuii intai sa vizitezi si pe urma sa scri, lafel si la un eveniment, nu poti sa le programezi dinainte.

    Am ramas fara net vreo doua zile dar tot mi-am facut treaba ca am scris articolele intr-un fisier text si doar le public si rectific cand am net. Cam greu cu acoperirea Vodafone prin munti.

Comments are closed.