Blogger oficial la Social Networks Conference 2011

Posted by

social networks conference 2011In urma cu cateva minute (nu pot sa spun unde eram) am aflat minunata veste ca sunt printe cei 5 bloggeri oficiali de la Social Networks Conference care are loc pe 7 Iulie 2011 la Howard Johnson Hotel.

Nu pot sa spun ca am fost mai mult decat fericit ca am fost ales, si vine ca o recunoastere a faptului ca, chiar daca nu fac cel mai tare live blogging, sunt si eu bun de ceva la casa omului. Pentru live bloging profesional exista Titu

Daca inca nu ai aflat de ea inca mai ai timp sa cumperi dupa cateva bloguri un loc in sala la un pret redus cu 50 de euro. Ofertele le gasiti la Bobby, Costin si Manafu si probabil pe alte bloguri pe care nu le urmaresc. Shhhh….

Citez dupa pagina evenimentului:

Social Networks Conference este un eveniment adresat profesionistilor in comunicare si marketing din companii si din agentii de publicitate si interactive, practic celor interesati sa afle cum pot folosi retelele sociale in sprijinul propriilor produse sau servicii.

In a doua parte a zilei, participantii vor asista la un workshop dedicat Facebook, sustinut de reprezentantii celor mai active agentii interactive si ai unor companii recunoscute pentru implicarea lor.

Bineinteles ca voi face live blogging iar hashtagul oficial este #snc11 si urmeaza imediat sa il bagam si in Twitter Effect.

One comment

  1. Felicitari. Si eu zic ca emriti sa fii pe acolo pentru ca te-am vazut foarte interesqat de toate cele de online. Si nu uti ca ne-ai facut si lista aia faina cu blogurile smbrasov 😀

Comments are closed.