Bloggers Lan Party – editia 1

Posted by

 Sambata a avut loc prima editie Bloggers Lan Party, unde 24 de bloggeri s-au putut bate pe viata si pe moarte intr-o serie de jocuri in retea, atat mai vechi, cat si mai noi.

Eu eram foarte incantat ca o sa joc Starcraft, dar am aflat cu dezamagire ca a fost votat de catre ceilalti pentru a fi eliminat din aceasta prima editie.

Focusul a fost pe Counter Strike, un joc la care sunt campion, de altfel, dar am zis ca cel mai bine sa nu supar pe nimeni, sa zica lumea ca „a venit asta de la Ploiesti cu fite si ne bate pe toti„, asa ca am stat in banca mea si nu am omorat pe nimeni, doar se stie ca sunt un pacifist, astfel ca m-am mentinut constant pe zero fraguri. Ba mai mult chiar, la una din runde m-am sacrificat eroic, terminand runda cu -1 la fraguri. Am incercat tot felul de strategii pentru a ramane in viata, dar se pare ca niciuna nu e eficienta atunci cand sunt 24 de oameni in plin razboi.

Dupa Counter Strike, am trecut la Call of Duty, unde din lipsa spatiului pe harta de joc, reuseam sa impusc si eu cativa. De Quake 2 nici nu va mai vorbesc, ca acolo nici nu stiu ce sau pe cine am impuscat.

La final s-au dat si premiile: un televizor pardon monitor BenQ de 27 de inch, pe care l-a castigat Alex Cirstea, dar si multe alte premii oferite de sponsori. Chiar si asa, declarat ca fiind unul dintre cei mai buni jucatori, am refuzat premiile, multumindu-ma cu 2 jocuri care imi plac. La unul din ele ma uit toata ziua la filmele de prezentare, ca pe Linux cam atata pot sa fac cu ele.

Sa nu uitam nici partenerii fara de care acest eveniment nu ar fi fost posibil: Romtelecom, Maguay, Toshiba, ROCCAT si Ubisoft dar si alti cativa care au ajutat la buna desfasurare a evenimentului PC Garage care au ajutat cu 25 de dongle-uri wireless.

Va invit sa vedeti cateva poze si un video de la eveniment, mai jos:

Video:

2 comments

Comments are closed.