Bloggerul anului in Prahova

Posted by

 Trebuie sa fac o lista cu nominalizari pentru titlul de bloggerul anului. Nu pot sa va dau prea multe detalii in momentul acesta, dar as vrea ca acest titlu sa mearga la cineva care chiar merita. Atentie, nu ne referim doar la bloggerii din Ploiesti, ci la intreaga blogosfera din Prahova.

Desi am zis ca e destul de simplu sa fac o lista cu 10-20 de bloggeri si sa o trimit mai departe, mi-am dat seama ca totusi misiunea mea nu e una deloc usoara si, chiar daca pe lista finala va avea un cuvant de spus si Kriogen (ca doar de aia e lider), as vrea sa vad propuneri din partea voastra.

As vrea sa spuneti, atunci cand propuneti un anumit blog, si de ce credeti voi ca posesorul blogului merita titlul de bloggerul anului. Care sunt calitatile sau lucrurile pe care le-a facut pentru comunitatea bloggerilor din acest judet. Sau o chestie prin care s-a facut remarcat.

Si va rog, nu imi cereti mai multe detalii, pentru ca nu pot sa va spun mai multe in momentul acesta, dar e vorba de un eveniment mai mare si nu sunt implicat in organizarea acestui eveniment, eu ma ocup doar de nominalizari.

11 comments

 1. 1. Ana Musat. Pentru ca a reusit singura sa ajunga unde a ajuns. Si pentru ca scrie fain.

  2. Doicin. Chiar daca nu a avut expunerea Anei, scrie si el lucruri mature si interesante si, chiar daca nu mai are blog personal, scrie atat pe Questioare cat si pe Sport Local.

  Ei doi, la egalitate

 2. Exista in Ploiesti un om care scrie un blog aparte; personal mi se pare cel mai consecvent si cel mai bine scris blog din Prahova. E vorba despre http://www.republicaploiesti.net/

  De ce? Pai numai blogul in sine este un motiv. Insa mai mult de atat cred ca este primul care a facut un traseu turistic al Ploiestiului; o super initiativa.

  Propunerea mea e Lucian Vasile http://www.republicaploiesti.net/

 3. @Cojo, o sa le trasmit organizatorilor sa taie de pe lista si premiile pentru blogger ca nu exista asa ceva. Cu aceasta atitudine vom avea inca o data parte de promovare a blogosferei.

 4. Vienela e o scriitoare online ce merită să fie pusă în evidenţă. Scrie constant şi are o influenţă demnă de apreciat. Asta e nominalizarea mea!

 5. John, iti multumesc mult.
  Kriogen, si tie vreau sa iti multumesc.
  Eu oscilez intre Ana, pe care o cunoaste toata lumea in blogosfera, John, care ma surprinde cu felul in care scrie, Kriogen, care s-a implicat foarte mult in treburile locale. As spune si Haotik, pentru toate cate pornesc de la el, dar este voie?

 6. Haotik a facut o greseala mare anul acesta asa ca nu are ce cauta pe lista, poate in alti ani mi-as fi dorit dar anul asta nu are ce cauta pe liste.
  Mentiune: „Pentru haterii care se pot lega de comentariu acesta, da sufar de dubla personalitate de vorbesc la persoana a treia despre mine. Punct.”

 7. Va multumesc pentru nominalizare si desi socializam rar live, nu trec 2 saptamani sa nu intru pe blogurile voastre chiar daca de multe ori nu las nicio urma.
  Eu v-as propune pe toti pentru ca fiecare dintre voi aveti ceva al vostru, unic si special si imi sunteti dragi si…si…sper sa ne vedem duminica la Brebu ca mi-e dor de voi 😀

Comments are closed.