Bobby you made my day

Posted by

Si, pentru ca am un simt al umorului tampit de-a dreptul, premiul se duce la omul care si-a convins cativa prieteni sa foloseasca Linux.

haotik blogmeet ploiestiCand am vazut, am zis, mai sa fie, ce seamana asta cu mine , apoi am dat click si am vazut ca-s chiar eu castigatorul concursului. Sincer m-a amuzat enorm de mult fraza de mai sus, nu stiu de ce, dar chiar nu ma asteptam. Cred ca m-au vazut baietii de la Microsoft ca le port tricoul si or fi zis, hai ma sa ii dam si licenta ca poate si-o agata-o de gat [glumesc].

Acum sincer nu stiu ce o sa fac cu ea, depinde si de 3 comentarii pe care le astept de la ceva cititori mai speciali ai mei: Fane, Marius si  Dan.  Pe scurt as vrea sa stiu cam cat m-ati blestemat pentru simtul meu si mai tampit al umorului de a a va convinge sa incercati Ubuntu. Nevasta-mea trage si ea de mine ca vrea licenta, desi are licenta pe XP la laptop (OEM) si o si foloseste. Ma tenteaza sa testez si eu, desi sunt developer, sunt pe linux de 3 ani, chiar daca o sa imi placa, nu stiu daca o sa o folosesc de 5 ori pe an, si atunci ar fi pacat de ea sa se risipeasca doar de dragul de a avea o partitie si cu windows7. Pe de alta parte, ar fi buna la GPS-ul de la jucaria mea aia mica, ca de, nenea aia de la Vaio nu mi-au dat si mie un cd , si cand i-am intrebat de cd, mi-au zis ca asta costa, cam cat upgradeul de la Vista la Win7.

P.S. Da, poza am furat-o de la valiovidiu.ro. Probabil ca o am si eu fara watermark prin computer, dar e mai simplu sa o fur de la el de pe site.

8 comments

 1. la fix a venit asta, is si eu pe linux de vreun an, inca ma mai chinui cu unele chestii. cel mai mult mi-a placut cand te-am intrebat ceva legat de linux ca nu imi mergea si mi-ai zis ca nu stii, ca asa e linuxu mai merge, mai nu merge:D
  imi place linuxul, e rapid, netul zburda pe el fata de windows, ca am o conexiune naspa aici, dar o sa instalez si windowsul deoarece am de invatat altele mai importante decat linuxul care minim o data la 2 saptamani imi toaca nervii:)
  eu totusi ti-as recomanda sa dai licenta la nevasta, te scoti de sarbatori:d

 2. @cvm chiar daca imi da mie licenta (si i-am zis pentru ce imi trebuie win7), tot nu scapa de cadoul de sarbatori 😀 🙂

 3. Felicitari pt. premiu. Tin minte ca am bagat ubuntu acum vreo 2 ani de zile si la prima vedere totul era ok. Internetul mergea de la sine, sunetul la fel, chiar si placa video parea ca e ok.
  Apoi cand am incercat sa rulez SecondLife am dat de prima mare problema, ce s-a rezolvat doar prin schimbarea placii grafice. Apoi o imprimanta, fiind prea noua, nu se gaseau drivere.
  Si tot asa. Ubuntu merge foarte bine pentru cat costa 🙂
  Insa acum, ca m-am apucat de fotografie o licenta de win7 mi-ar prinde bine.
  Acum insa, ca sunt om insurat, cred ca cel mai bine pentru integritatea ta corporala ar fi sa dai licenta nevestii 🙂

 4. Am uitat sa mentionez si eu ca la primele probleme aparute cu ubuntu, am apelat la haotik evident. Acelasi raspuns am primit si eu : „Nu stiu d’astea” :))

 5. ca sa ii iau apararea haotikului, cand am avut probleme cu linuxul acelasi nu stiu l-am primit si de la cineva care se ocupa cu linuxul cam de 12 ani..

Comments are closed.