Calatorul legendar din blogosfera

Posted by

heineken_aventura Dupa cum stiti, in urma cu cateva saptamani, ma inscrisesem la un concurs la care mi-as fi dorit foarte mult sa castig, cu un articol care a starnit ceva reactii in social media si mi-a placut enorm de mult articolul lui Eftimie. In competitie imi era frica de un singur om si ma temeam sa nu afle de competitie si sa se inscrie. Nu doar ca s-a inscris, dar maine pleaca in marea aventura a vietii lui. Pe de o parte ii tin pumnii si ma bucur pentru el, pe de alta parte sper sa-l duca in Siberia (sa ma simt putin razbunat).

Aventura continua…

Tot in cadrul campaniei The Voyage se cauta calatorul legendar din Social Media. Calatorul legendar din blogosfera romaneasca. Esti tu acela? Daca da, atunci poti sa traiesti o experienta unica, sa ai parte de o calatorie inedita. Premiul este un Space Training si, daca ma intrebati ce anume inseamna asta, o sa va spun ca nici eu nu stiu, desi am incercat sa aflu. Oricum, le-am spus ca daca ma duc pe statia orbitala, le dau blogul cu totul. Dincolo de gluma, sunt sigur ca experienta este una de neuitat si nu cred ca ai de doua ori in viata sansa de a experimenta asa ceva.

Inscrierea se face pana pe data de 29 iulie 2013 si ar fi bine sa cititi foarte bine regulamentul pentru a fi siguri ca nu intelegeti ceva gresit. La campania Dropped eu cred ca am facut o mica greseala, dar nici nu vreau sa stiu daca trebuia sau nu scris si un articol in campanie, pe langa raspunsul la intrebarile din formular. Pur si simplu nu vreau sa ma gandesc ca din neatentie as fi putut rata una din cerinte.

Urmeaza sa va povestesc vineri despre cea mai aventuroasa calatorie a mea. De fapt am avut atat de multe si sunt puse pe blog, incat nici nu stiu ce o sa va povestesc mai intai.

As mai adauga faptul ca si in cadrul acestei competitii, jurizarea se face de catre Andi Moisescu, Cristian China Birta, Cristina Bazavan, Cristian Manafu si Razvan Pascu. Exista atat o evaluare din punct de vedere calitativ, dar si o evaluare din punct de vedere cantitativ, astfel fiecare like, share conteaza si iti aduce 1 punct.  Nu stiu daca cumva conteaza si numarul de tweet-uri sau +1 obtinute, dar eu le voi aprecia si pe acestea, bineinteles.

3 comments

  1. Nu, doar sa dai un like la articolul ca Calatorul legendar daca ti-a placut. E indeajuns.

Comments are closed.