Calendar 2013

Posted by

2013 Am tot stat si m-am gandit ce o sa pun in calendarul pe anul acesta, pentru ca in calendarul anului trecut mi-am propus unele si am facut altele. Mi-am propus sa ajung in SUA si am ajuns in Japonia, mi-am propus sa fac Turul Romaniei 2012 si, odata cu accidentul petrecut in drum spre Austria, s-a schimbat totul.

Asadar, anul acesta nu stiu ce anume sa pun in calendar. Desi sunt innebunit dupa snowboard, nu am planuri de plecare in Austria. Am un vis pe care il vreau implinit pana la finalul anului si pentru acest vis pot spune ca sunt atat de focusat pe bani, incat ati putea crede ca am devenit obsedat de ei in ultima vreme.

Pentru ca nu am reusit anul trecut sa fac Turul Romaniei, as avea sperante sa-l fac anul acesta, de asemenea inca mai doresc sa merg in California si e pe road map si aceasta calatorie.

Dar problema cea mai mare este ca imi este dor de Japonia si, desi sunt multe alte locuri minunate de vizitat: China, Hong Kong, Australia, Noua Zeelanda, parca as vrea sa ma mai intorc o data pe pamant japonez. Daca o sa fac acest lucru, probabil va trebui sa imi aman cu inca un an visul despre care va spuneam mai sus. Dar mi-e atat de dor si ma gandesc atat de des la a vizita iar Japonia, incat nu stiu ce o sa fac. Oricum, daca ma hotarasc sa fac din nou acest drum, cu siguranta veti afla de pe blogul meu despre asta in curand, pentru ca mai am putin timp sa ma decid asupra acestui fapt, pana pe 22 martie.

Exista si varianta in care voi taia de pe lista planurilor de calatorii toate aceste destinatii minunate. Asa ca nu stiu ce sa va spun, de aceea am si tot evitat sa scriu acest articol, crezand ca voi reusi sa am cateva obiective clare pe anul acesta, dar momentan sunt atat de focusat pe munca, incat nu se intrevede niciuna din aceste calatorii.

One comment

  1. nu stiu ce sa zic, anul 2012 a fost pentru mine cel mai frumos an din viata mea, am avut multe reusite, am avut multe fericiri, multe peripetiiplacute, anul asta..nu o sa mai fie la fel, am simtit din 1 ianuarie 2013 … cred ca pentru unii 13 inseama ghinion..

Comments are closed.