Cam cate articole ar trebui sa scrii pe zi pe blog?

Posted by

Mereu m-am intrebat cam cate articole e ideal sa scrii pe blog. Regula mea a fost de a scrie cel putin unul pe zi si, cum exista si momente cu inspiratie mai putina sau deloc, am preferat ca unele articole sa le salvez si sa le pastrez pentru zile negre, sau zile in care nu am nimic de spus.

Pe alte bloguri vad insa si 10 articole pe zi, iar in zilele in care nu apare niciun articol, ma intreb daca nu s-a intamplat ceva cu respectivul blogger. Din cele 10 articole insa, doar 1 sau 2 sunt mai de calitate asa, in rest, sunt multe de umplutura sau de dragul de a scrie. In general, stiri despre ce film a mai aparut in oras, pana la ce prostie s-a mai descoperit pe net.

Oricum, probabil ca voi incerca si eu sa maresc limita de la cel putin un articol pe zi, la 2 sau 3. Depinde de chef sau de inspiratie.

2 comments

  1. Felicitari pentru articole! Din pacate, vi s-au strecurat cateva greseli de ortografie (doua in titlu) si una in primul rand din text. Sunt sigura ca a fost o eroare, dar e pacat sa le lasati acolo:)

Comments are closed.