Cam ce s-a intamplat pe la Lepsa

Posted by

Pentru ca nu am avut timp, nu am apucat nici macar sa ma uit pe pozele si filmele facute la Lepsa. Incepusem sa fac un post cu prima zi acolo, care l-am si pus pe blog, dupa care nu a mai stat nimeni de asa ceva.

Pe scurt asa cum am mai zis, a fost intrunirea nationala a acvaristilor de pe acvarist.ro. Deci discutii multe despre pesti si acvaristica, multa bere si vin si multa distractie.

Primele poze sunt de pe drum, cu motorul si cu peisajul, am facut cateva si doar cu peisajul si multe cu motorul, din care am ales doua:

Lepsa - Yamaha R1 - HaotikLepsa - Yamaha R1 - Haotik

Apoi si cu natura, ca era plina de locuri minunate de vizitat:

Parcul Natural Putna - VranceaParcul Natural Putna - Vrancea - Intrarea

Cam atat din pozele de pe drum, am ajuns la cabana si am deschis cutiile de bere. Din multele poze care le-am facut una a iesit destul de interesant si arata ca o reclama la bere. Pacat ca nu sunt berile de aceasi marca, ca altfel poza ar fi iesit minunat.

Reclama Bere - Ursus - Bergenbier - Beck's

 

Apoi tot de la masa am selectat una cu mine si bannerul intrunirii care tocmai fusese montat:

Haotik cu bereaBanner Acvarist.ro

A doua zi am plecat sa vizitam Rezervatia Naturala Tisita, un traseu lung de 8km care ne-a „rupt” gleznele si genuchii si ne-a facut o foame de lup. Am vazut si o capra neagra dar pana sa scoatem noi aparatele a parasit raul si a disparut printre copaci.

Reservatia Naturala Tesita - intrareReservatia Naturala Tesita - panou traseu

Reservatia Naturala Tesita - Haotik catarat pe stanciReservatia Naturala Tesita - viaduct peste rau

Apoi au inceput tunelele, unele foarte mici dupa care unul cu adevarat lung si intunecat:

Reservatia Naturala Tesita - tuneleReservatia Naturala Tesita - Tunelul Serpilor

Reservatia Naturala Tesita - Tunelul Serpilor 2Reservatia Naturala Tesita - Dupa tunel

Dupa ce am trecut prin lungul si intunecatul tunel am crezut ca pana acolo tine traseul, dar am vazut ca printr-o rapa semnele continuau, si am continuat si noi explorarea, cel putin o parte din noi. Dupa ce am traversat de 2-3 ori raul pe niste bolovani pusi de noi, a venit si greul potecii, un urcus foarte inclinat pe care doar eu si cu un coleg acvarist am avut curajul sa-l abordam. Si a meritat din plin pentru peisajul din varful muntelui. Bineinteles ca poteca cobora undeva in partea cealalta, dar cum parea foarte neumblat traseul si cum mai trebuia sa ajungem si inapoi pe lumina, am lasat balta cautarea unui punct final al traseului.

Reservatia Naturala Tesita - Haotik in varful munteluiReservatia Naturala Tesita - In varf de munte ( traseul triunghi rosu )

Si am lasat cireasa de pe tort la final, o poza care a iesit super desi se vroia doar o poza normala de pe terasa cabanei. Daca nu vedeti nimic ciudat in ea, priviti cu atentie:

Lepsa - The Omen

 

Daca nu te-ai prins iti recomand filmul The Omen 1,2,3,4.