Campanie haotica prin Blogal Initiative

Posted by

De ce spun ca e haotica ? Ca eu unu nu am inteles nimic din ea, sau e atat de complicata si amestecata incat nici macar eu nu am gasit cum sa ii dau de cap. Si daca eu care sunt insasi marele Haotik nu i-am dat de cat, cum ar putea un om normal sa o inteleaga.

Pe scurt e vorba de o campanie cu jucarii, majorete (deci tot jucarii, dar pentru loverii ca mine), Cabral (Auzi tu sa-ti vezi de jucarii ca de majorete ma ocup eu. Da?) Ruigby (da sunt atat de pasionat de sportul asta ca nu stiu nici cum se scrie, adica rugby), ziboo.ro (am stabilit deja ca pe mine ma pasioneaza doar de la 16+ deci siteul ala nu ma ajuta cu nimic). Ati inteles ceva pana aici din campania asta?

Deci sa o luam pe rand: Cabral si zibo.ro organizeaza o chestie foarte misto numita Schimb de Jucarii, si merita sa sprijiniti aceasta campanie ca e foarte misto, va duceti pe link si vedeti acolo mai multe detalii ca eu ma grabesc sa ajung la partea cu majoretele.

A doua chestiune, tot in cadrul acestei campanii e alta treaba mult mai faina cu  Concursul National de Majorete, de fapt acum ma uit si vad ca tot cu zibo.ro e facuta si minunatia asta de concurs. Si aici cand am vazut cuvantul majorete, ma jur ca nici nu m-am mai putut uita la premii, ce 500 de euro, ce interviu cu Cabral… majorete era cuvantul cheie in tot articolul asta.

Apoi si cu brief-ul era cam complicat:

1. sa scrii pe blog despre cele doua actiuni
– asta era simplu de facut

2. sa pui widgeturile actiunilor la tine pe blog (le gasesti in brief)
– apai 2 widgeturi de aici, inca unu de la campania cu blogger european, inca unu cu sampler.ro (ca de ala e musai sa fie la mine pe blog) Apoi ce crezi domnule Chinezu ca blogul meu e fabrica de bannere?

3. sa faci un apel catre educatori, invatatori, parinti si sa ii indemni sa participe la cele doua actiuni
– no, acuma zi si tu, care educator crezi ca are incredere in mine, dragi educatori daca ati nimerit pe blogul acestui mic blogger buclucas nu-l spuneti la tinerele domnisoare care se pregatesc sa dea bacul si luati va rog prichindeii cu dumneavoastra si participati la actiunea de mai sus ca e pacat.

4. sa scrii despre beneficiile sponsorilor/partenerilor actiunilor
– prea profunda – iar or sa vrea astia sa ma faca ambasador, si abia am scapat data trecuta.

5. sa trimiti pe contact at blogalinitiative.ro de fiecare data cand scrii cate o postare la acest concurs
= va trimit, dar cred ca deja sunt in spam la cate campanii aveti si la cate mailuri va dau 🙂

6. Sa nu uiti sa pui un link si pe pagina de facebook a zibo.ro  de fiecare data cand scrii
– iar facebook domnule, aici suntem pe bloguri nu pe facebook.

Apoi vine randul premiilor:

Locul 1 – 500 d euro (frumos premiu dar pentru asta zic eu ca va trebui sa prestezi ceva mai mult decat articolul de sus, si cum inca e timp, apuca-te de scris ca nu se stie cum ajungi sa castigi cu blogul tau cat nu ai castigat tot anul)

Locul 2 – Un interviu cu Cabral ?!?!?!? Da cu Dana Savuica nu aveti? sau cu Alina Plugaru ? Ca nu zic ca nu mi-o aduce trafic bannerul ala de pe blogul lui Cabral, dar o poza cu mine si Alinuta asta mica si nastrusnica aduce trafic cat china (fara apropouri). Sau o invitatie in emisiunea aia nocturna a Danei Savuica… ca daca nu ma pricep la bloging poate cine stie reusesc sa ies mai bine la intrebarile dansei.

5 comments

 1. Traducere: Adevărul e că e cam mare efortul pentru 500E. Şi Cabral e un naşpa, nici nu l-aş lăsa să-mi plătească cafeaua de cum să-mi dea un interviu.
  Pişcotari amatori.

 2. Asta era scris sa fie fun, nu sa fie critica sau ceva de genu asta la campanie. E intradevar mai amestecata asa, dar poate asta ii da culoare. Iar eu vreau interviu cu majoretele nu cu cabral :))

  Marius: Am participat la toate si ca un test pentru mine daca pot duce mai multe campanii.

 3. haotik, articolul e critic, nu e amuzant!
  pt comentatori: m-am lovit si eu de probleme cu ei.
  1. au dat un cod de banner pt pepsi refresh care nu merge si
  2. le-am scris de ieri de problema asta si nu au raspuns.
  piscotar sau nu, sa se faca dreptate!

Comments are closed.