Cand arta si prajiturile isi gasesc un punct comun

Posted by

arta_pe_biscuiti Articolul acesta va fi foarte adorat de fete, ca ele sunt mai visatoare. Un prieten m-a rugat sa dau un like la acest articol, mi-a explicat ca e un interviu cu o tipa care face „cookies” si cam atat. Cand am intrat sa vad daca merita sau nu sa promovez articolul, nici macar nu stiam daca face cookies d-alea de calculator sau prajituri pe bune. Cand am vazut ceea ce fac,e am zis ca e material de pus pe blog si nu doar de dat un simplu like.

Va invit, inainte de toate, sa cititi articolul, desi eu va spun sincer ca am ramas prea uimit de poze si nu am apucat sa-l citesc. Probabil o sa o fac maine, dupa ce apare pe blog acest articol.

Nu stiu cine e Natasha Tasic, v-am spus ca nu am citit si interviul, dar ceea ce face ea este intr-adevar deosebit. Modul in care imbina doua pasiuni, gatitul si pictura, este intr-adevar spectaculos. Si poze, as fura cateva sa le folosesc la articolele mele, pentru ca nu doar biscuitii si desenele dupa ei sunt bine realizate, dar si pozele sunt de calitate exceptionala.

Mi-am permis sa fur doua si sa le pun aici pe blog, sunt dintre cele care mi-au placut cel mai mult, desi pot spune ca mi-au placut 90% dintre pozele din articol.