Castigatorul concursului: : O carte pentru cititori, ghiceste cartea

Posted by

Se pare ca nu a fost nimeni in stare sa ghiceasca ce carte car mereu cu mine in geanta. Din pacate, daca nu ati ghicit nu o sa va dau satisfactia de a afla ce carte car cu mine tot timpul in rucsac. Afla cine merita si va asigur ca sotiei mele i-a luat 5 minute de cautare pe blog ca sa descopere cartea respectiva.

Inainte de a va spune pe cine am ales castigator si de ce, o sa va spun cate ceva despre cartile pe care nu le car cu mine:

1. Sunt nebun, dar nu intratat de nebun incat sa car mereu cu mine o carte de retele, calculatoare, dictionare sau mai stiu eu ce alte bazaconii. Ca sa cari o carte cu tine trebuie sa fie ceva foarte apropiat de biblie sau ceva asemanator bibliei.

2. Am suprins pe cativa cu cartea Chaotics pentru ca nu se asteptau sa scot asa ceva din sacul meu, dar am terminat-o de citit, a ramas acasa in biblioteca. Cartea de v-am vorbit o car cu mine si atunci cand nu o am efectiv cu mine, am construit-o odata singur, a plecat pe un drum lung si s-a intors inapoi la mine.

3. Si cartea de identitate o car mereu cu mine, dar asa cum am spus intr-un comentariu, sper ca nu se regaseste in libraria Libris.

4. Codul bunelor  maniere … hmm nu mi-ar strica macar daca le-as citii, sa am habar cum sa contolez animalul din mine.

5. Cartea Mihaelei Radulescu… wtf… voi citit blogul asta? De unde pana unde asemenea legaturi? Doar pentru ca Dani are un blog misto?

6. Cartea lui Marius Ghenea din pacate nu am apucat sa o citesc, o sa fie in rucsacul meu de Germania ca o sa am timp si o sa o citesc pe acolo, ea si inca o carte de acelasi autor ca si cartea pe care o car mereu cu mine. Am cerut-o celor de la Libris pentru ca nu o aveam si asa mi-a venit ideea concursului. Deci mai aveti o sansa cand ii voi face review-ul sa va dati seama care era raspunsul corect.

7. Dao de Jing, I King dar si In zarea nemuririi ar merita si ele din plin carate in sac. Din pacate stau bine la pastrare in biblioteca personala.

Si acum la final castigatorul este …. ar fi doi, unu care a zis Biblia si unul care a zis o carte de acelasi autor.

Pentru ca mine cartea respectiva e o biblie si chiar mai importanta decat biblia premiul se duce la „Telcean„.

De asemenea pentru perseverenta de care a dat dovada Ana Maria, si pentru ca la un moment dat a fost foarte aproape de raspuns, fara sa isi dea seama, voi incerca sa obtin un premiu si pentru ea din partea celor de la Libris.

Luni ne intoarcem probanil la una din cagetoriile de pe site cu un nou concurs bineinteles.

UPDATE: Deci se da si cel de al doilea premiu pentur Ana-Maria, astept si de la ea datele de contact si cartea care si-o doreste.

One comment

  1. hehe.bravo Telcean! eu tot incercam sa nu ma dau batuta:)) cautam pe blog mereu,poate gaseam ceva…:d

Comments are closed.