Cat de mare poate sa fie prostia omeneasca?

Posted by

Stau si ma intreb cat de mare poate sa fie prostia unora… Enstein spunea ca prostia si universul sunt infinite si cred ca avea dreptate. Ca uni fac spam, mai intelege omul, ca sunt in stare sa riste puscaria pentru cativa lei, iarasi parca exista un motiv o logica. Dar cat de prost tre sa fi ca sa schimbi numele unui film cu unul recent aparut si porma sa il dai la share pe dc++.

Vroiam sa vad in seara asta Pirati din Caraibe – At Word’s End. Dar dupa 2 incercari in care am luat cu totul alt film am lasat-o balta. Am zis ca de daca e omu prost si a scris la un alt film Pirati din Caraibe 3 poate nu s-o fi gandit sa redenumeasca si „Pirates of the Caribbean” si ca asa o sa dau de ceea ce trebuie. M-am inselat amarnic.

Nu inteleg cat de prost sa fi sa faci chestia asta. Sunt curios daca pe afara se gasesc asfel de „genii intelectuale” sau doar la noi a ajuns internetul prea devreme.

2 comments

 1. Consider ca prin acuzatiile pe care le aduci acelui pici sa zicem…te acuzi si pe tine. Poate te intrebi de ce. Pentru ca , cel putin eu nu ma asteptam de la tine sa iei filme de pe hub-uri, sa le vezi ci mai degraba sa te duci la cinema sau sa cumperi dvd-ul ca un om de afaceri ce cred ca esti. Nu m-ar mira sa aflu ca toate soft-urile pe care le folosesti sunt piratate, chiar si windows-ul. Atunci inseamna ca nu esti impotriva pirateriei si nu iti respecti in primul rand munca.

 2. Meseria mea este de programator, asa ca sunt clar imptriva pirateriei, spuneam undeva pe un forum acum mai multe luni ca am licente la programele folosite in firma, atuci cand era cu operatiunea Gramofonul.

  Depre faptul ca iau filmele de pe dc++ nu pot sa iti spun decat trei lucruri:
  1. Nu am fost de mai mult de 10 ori in viata la cinematograf, si adsta in diverse imprejurari, clar nu imi place.
  2. Am plasma de 107 Cm, ar fi cel mai mare model de prin comertz desi mai sunt 2 modele mai mari, cu adevarat imense, sistem de home theatre, tuci pentru floricele si un baps de cola pe balcon.
  3. De vreo 2 ani ma gandesc daca se poate face o chestie legala prin care sa dau 1 sau 2$ si sa ma uit la film online sau ceva de genu, nu sunt omul care sa nu vrea sa plateasca pentru filmul vizionat, dar nu imi permit sa cumpar dvd-urile si o sa intelegi mai jos de ce.

  Pana acum 1 an si ceva vedeam toate filemele care apareau, existau momente in care ma uitam la cate un serial gen Firefly, 2 zile in continu, vedeam toata seriile odata, iar Firefly l-am vazut de mai multe ori. Mai mult nu gasesc sa cumpar Firefly original. Se gaseste la Carfour doar Serenity filmul final. Ce sa iti mai zis ca am vazut deja toate filmele lansate in luna mai. Testoasele Ninja, Spiderman 3, Shrek 3, Pirati din Caraibe 3, Highlander 5 (cred), etc, etc.

  Ceea ce vezi pe blog sunt daor comentarii cand am chef sa comentez un film, nu sunt toate filmele care le vad.

  As mai scrie cate ceva dar alaltaieri a fost premiera la SG1 Final episode si primul epsiod din Seria 4 la Stargate Atlantis si ma duc sa vad daca am noroc sa le vad in seara asta , chiar si fara subtitrare. Ce ai vrea sa astept sa le dea la TV peste 2 ani?

  Carcotasii sa ma judece se gasesc destui in romania, dar ghici? Aste e blogul meu si scriu ce vreau nu imi pasa.

Comments are closed.