Caut blonda, inaltimea minima 1.65m, 20-25 de ani pentru angajare

Posted by

 Nu, nu-mi caut secretara, anuntul e pe bune si este valabil pentru fetele dornice sa castige o paine. Nici nu-mi deschid firma de videochat. E vorba de un anunt pentru o firma de resurse umane din Bucuresti care cauta o tanara domnisoara pentru angajare la o sala de jocuri electronice. Cerintele din titlu sunt doar o gluma de a mea, si nu trebuiesc repectate, puteti vedea mai jos anuntul oficial din partea companiei care suna cam asa:

Companie multinationala cu experienta in domeniul jocurilor de noroc isi extinde echipa. Noul membru al echipei trebuie sa fie o persoana tanara, dinamica, cu abilitati de comunicare dornica sa-si construiasca o cariera in domeniul jocurilor de noroc. Experienta in cazinouri sau sali de joc de noroc reprezinta un avantaj.

Cerinte:

Studii medii
Abilitati excelente de comunicare
Persoana placuta, serioasa si sociabila
Cunostinte limba engleza – nivel mediu
Aptitudini de calcul matematic si operare calculator – MS Office
Experienta in domeniu ( reprezinta un avantaj)

Responsabilitati:

Efectueaza plata castigurilor
Supravegheaza permanent aparatele de joc si modul de desfasurare a activitatii in sala de joc
Distribuie carduri si instruieste clientii asupra utilizarii lor si a beneficiilor
Explica clientilor regulile de joc
Introduce clientii in baza de date

Se ofera:

Pachet salarial atractiv
Posibilitate de dezvoltare profesionala
Mediu de lucru placut

Cei interesati de acest job sunt rugati sa trimita CV-ul pe adresa de e-mail hr_1001@yahoo.com cu subiectul: Job sala jocuri via Haotik.

5 comments

  1. Din intamplare stiu o persoana care a lucrat la cazino si chiar este un job periculos deoarece in cazinouri sunt fel de fel de clienti dubiosi….. eu una nu as recomanda un astfel de job.

  2. @Necenzurat te asigur ca nu are nici o legatura cu industria respectiva jobul asta si nu cauta numai fete poate sa fie si baiat. Am sis ca titlul e o gluma de a mea.

Comments are closed.