Caut colaboratori pentru digipedia.ro

Posted by

 Asa cum spune si titlul, vreau sa maresc echipa digipedia.ro si sa avem mai multi oameni. De fapt, mai bine zis, cei doi editori pe care ii am acum urmeaza sa dea bacul si vor mai fi disponibili maxim o luna de zile, asa ca incerc sa asigur o continuitate a site-ului.

Cerintele colaborarii:

– Pasionat de tehnologie;
– Cunostinte in domeniul IT;
– Sa stii sa scrii corect in limba romana (nu este necesara folosirea diacriticelor);
– Sa ai cunostinte medii de utilizare a platformei wordpress.

Daca esti interesat, trimite un e-mail pe office AT nanotel.ro cu  subiect „Colaborator DigiPedia” in care sa scrii numarul de articole pe care le poti scrie lunar si pretul pentru aceasta munca depusa lunar. In afara de asta, va voi contacta eu cu inca o intrebare suplimentara pentru a decide daca vom lucra sau nu impreuna.

8 comments

 1. Trimis email. Sper sa se clarifice unele lucruri in zilele urmatoare, iar daca esti interesat sa colaboram, eu te astept. Mult succes:)

 2. Am primit, oricum o sa astept 2-3 saptamani sa vad ce gasesc ca in luna Mai vreau sa incep colaborarea, deci e timp sa vina cat mai multe oferte si sa selectez ce e mai ieftin.

 3. Da, dar o sa discut si de varianta asta cu tine, vb pe mess zilele astea.

 4. @Haotik
  Stii ca ce e mai ieftin nu e si bun 😉
  Dar desigur, daca proiectul e nu e foarte important, daca nu castigi din el, nici nu are rost sa iti iei niste oameni cu experienta.

 5. @Haterul da dar siteul nu produce nimic, banii ii bag din salariu, asa ca nu am de unde sa scot prea multi bani, nu vreau in momentul acesta sa fac un business in zona asta ci doar sa tin siteul pe o asa zisa linie de plutire.

 6. Sorry, we were unable to deliver your message to the following address.

  :
  No MX or A records for nanotel.ro

  in acelasi email aplicam si pentru un premiu

Comments are closed.