Caut nevasta… maine, pentru o prezentare „de turism”

Posted by

In urma cu cateva saptamani o firma imi cerea date despre cum si unde calatoresc, daca calatoresc cu masina sau cu avionul si toate cele. Cum sunt pasionat de turism i-am raspuns omului la chestionar, chiar i-am spus ca daca vrea date exacte sunt postate la mine pe blog si daca imi da un mail ii trimit articolele in care am socotit cat, cum si pe ce am cheltuit in excursile mele.

Apoi m-a invitat la o prezentare de oferte. Mi-am zis in gand, alt MLM sau porcarie de genu care cauta sa te imbarlige sa cumperi o excursie la super pret asa ca am acceptat, cand mi-a zis ca e sambata urmatoare i-am explicat ca nu prea se poate ca sunt in Franta si sa sune dupa ce ma intorc. A sunat iar. Ghinion i-am explicat ca plec in Germania iar Sambata dupa ce revin din germania am intrunirea lunara cu bloggerii ploiesteni asa ca i-am rugat sa ma sune dupa data de 8 martie sa vedem de o programare.

Azi a revenit iar, mi-a adus aminte de promisiune, le-am zis  ca Sambata asta imi fac timp de ei. Am stabilit ora, totul… spre final zice ca ma astepata dar ca imi vor da un SMS cu un numar de telefon la care trebuie sa sun sa confirm participarea. Eram in masina, nu aveam chef sa notez nimic asa ca le zic sa-mi dea pe mail. El, nu ca nu are internet la indemana si ca imi da sms. Mi-am adus aminte ca nici data trecuta nu avea mail si deja aveam un semn de intrebare dar l-am trecut cu vederea dar am apucat sa ii spun ca sotia s-ar putea sa aiba ore maine si ca probabil vin singur.

Din partea comaniei de turism, TRANSILVANIA, va rugam sa sunati azi pana la ora 15, pt o confirmare de prezenta pentru ziua de sambata, ora 11 sau 15, la hotel BEST, la nr de tel0756 083 060 – dl. MIHAI Gilbert. Cu respect Averchi Georgian

Aaaa… pai sa vedeti… nu se poate fara sotie, Bine ca ati zis ca nu v-ar fi lasat sa intrati. …. ?!?!?!?!?! Imi venea sa ii intreb daca e de turism sau de swingeri intrunirea. Deja era clar dubioasa rau treaba si putea pana la Bucuresti a excrocherie.

Acuma eu ce sa zic, vreau sa ma duc, dar nevastamea a zis sa ma duc dreak cu ciudatii mei ca nu are timp de pierdut aiurea. Asa ca imi trebuie nevasta cateva ore. Oricum nu am confirmat si banuiesc ca se intra cu buletinul dar tare as vrea sa ma distrez pe acolo eventual poate cunosc si ceva „excroace”.

Bineinteles ca m-am apucat sa caut si pe net care e faza cu TRANSILVANIA asta si am gasit repede pe la altii care e faza si cam ce teparii sunt. Dincolo de tepari eu zic ca sunt nesimtiti, nici macar numele nu le schimba.

UPDATE: Bineinteles ca daca nu am sunat sa confirm, m-au sunat ei. Le-am explicat cum ca e foarte dubios ca trebuie sa vin cu sotia si ca de vreme ce eu aduc bani in casa si eu decid cum vrea muschii mei cand si unde plecam in vacante care e rostul ei. Apoi i-am intrebat de site, i-am zis ca o firma de tursim ar trebuii sa aiba si un site.Cum nu il puteam nota, eram in autobuz a ramas ca revin cu un telefon dar intre timp sa caute si el pe internet dupa numele lui si transilvania sa vada ce gaseste si cam ce scrie lumea pe bloguri despre afacerea lui.

Am revenit cu un telefon cerand siteul mi-a dat transilvania agency .ro, mi-a explicat ca a cautat pe internet dar ca nu are nici o treaba cu TRANSILVANIA VISION si ca este o confuzie. Cand i-am spus ca nu se incarca siteul ca nu mergea nici tranislvaniaagency.ro nici fara doi de a la mijloc. Mi-a zis ca trebuie sa inchida si ca ma suna intr-un minut, si nu a mai sunat… asa ca am sunat eu iar… mai sun si maine, ca tre sa aflu mai multe de la domnul Mihai Gilbert asta despre super afacerea lui.

Bineinteles ca pe langa site eram deja cu pagina de la rotld deschisa sa vad al cui e domneniul si dupa mai multe incercari am nimerit situel : transilvania-angency.ro cu datele:

Zaharia Dan
SC. Transilvania Vision SRL
Str. Holdelor Nr. 14, et.1, ap. 1
Timisoara, 300054, RO
Phone: +40.0722571866

Deci nu are nici o legatura cu Transilvania Vision Domnule Gilbert???  Coincidente si iar coincidente. Iar eu sunt doar un idiot bun sa iti bag o groaza de bani in buzunar.

8 comments

  1. pana la urma a fost cineva… ca si eu am fost invitata dupa acelasi scenariu…azi trebuie sa confirm …

  2. azi am fost in prima zi de proba pentru a ma angaja ca si operator la ei…nu prea au ei cum sa te prosteasca…iti dau niste cacaturi ieftine la prezentarea aia gen niste creme sau un telefon doua, nici vorba de camera sony :)) si timp de 90 de minute va bat la cap cu ofertele lor…e pur si simplu un alt mod de a-si face reclama…ca te trimit in comuna hartoapele in loc de paris e partea a doua( asa se plange lumea pe net) dar la prezentarea respectiva merita sa ma duceti

  3. Hey, mai cauti nevasta de …turism? ma ofer pentru cateva ore…am sunat la astia care au sediul la Timisoara…bineinteles nr luat de pe net si i am intrebat daca au departament la Iasi. Initial mi au spus ca nu au niciun departamanet la Iasi, apoi cand am pomenit de call center si-au amintit ca intr adevar au departament la Iasi si ca bla bla…am cerut multe detalii insa nu am primit decat balbaieli…asa ca draga doritorule de nevasta pentru cateva ore…am o veste pentru tine: TI-AI GASIT NEVASTA…

  4. pai tu esti la Iasi eu la Ploiesti, crezi ca merge o relatie turistica la distanta? :))

Comments are closed.