Caut o comoara

Posted by

 Zilele acestea am fost mai putin activ pe blog si aproape deloc in social media. Toate astea se intampla datorita faptului ca vreau sa ajung sa descopar o comoara. E inchisa intr-un cufar vechi si pazita de un demon.

De demon reusesc sa trec usor, pentru ca il cunosc bine sau cel putin asa cred eu, dar inca nu am gasit cheia care deschide cufarul.

Pana acum am crezut ca putinele raze care ieseau din cufar reprezinta comoara, cand de fapt nu e asa. Asa ca vreau neaparat sa gasesc cheia, mai ales ca sunt cautari vechi de multi ani, cu multe renuntari si schimbari de directie pe parcurs. Am cateva articole in draft, dar probabil ca trebuie sa aveti rabdare ca sa apuc sa le termin de scris.

5 comments

 1. Daca o sa gasesti cheia, aceasta va fi pentru toate articolele tale din draft sau doar pentru unul sau doua?

 2. Daca as intelege intrebarea as incerca sa iti raspund la ea, sau macar as putea decide ca nu vreau sa raspund la ea.

 3. Ma intreb daca eram beat la ora aia, ca si mie imi vine greu sa incerc sa imi dau seama la ce ma refeream si poate ca fac o prostie, incercand sa-mi dau seama si comlicandu-ma mai mult.
  Hai sa-ti spun ce cred eu ca bolboroseam in mintea mea cand eram beat. Cufarul vechi trebuie sa reprezinte drafturile pe care le ai, tu esti demonul si consideri ca te cunosti bine (daca nu te superi), inspiratia este data de putinele raze care ies din comoara (‘muza’ ta) si exista o cheie care elibereaza spiritul tau ‘energetic, vizionar si creativ’, dar tu ai gasit deja cheia, anume ‘rabdarea’, numai ca ai pierdut iarasi cheia si o cauti, fiind grabit sa gasesti comoara(drafturile tale), pe care tot tu o pazesti, in calitate de demon (care intruchipeaza renuntarile si schimbarile de directie).
  Poate ca sunt inca beat, dar acum am invatat sa pun o intrebare. Care este cheia pentru a scrie un articol?

 4. Vai ce complicat. Hai sa o luam altfel, sa scoatem blogul din ecuatie in primul rand.

  Sa zicem ca uneori notez lucruri pentru mine, daca te uiti atent in categoria in care e pus, probabil iti vei da seama ca orice explicatii logice nu-si au sensul, pur si simplu treci peste articol mai departe. Probabil revin eu cu mai multe precizari, are legatura cu cartea pe care o citesc, are legatura cu mine, are legatura cu viata in general.

 5. Eu zic ca cel mai bine e sa joci Diablo. Sunt acolo comori si chei cat cuprinde, pazite de demoni periculosi :))

  Nice blog BTW!

Comments are closed.