Cauti un salon coafura Ploiesti? Afla de Stailer si de functiile smart ale aplicatiei

Posted by

Ne gasim de multe ori in postura de a cauta un salon bun, unul care are recenzii pe care ne putem baza atunci cand dorim sa facem o programare. Daca esti o persoana care doreste ca macar o data pe luna sa aiba parte de un rasfat la salon, atunci cu siguranta ca vrei ca salonul ales sa aiba un personal amabil, unul pe care iti poti lasa podoaba capilara cu incredere.

Daca inca nu l-ai gasit atunci poate ar fi bine sa citesti acest articol si sa afli de aplicatia Stailer. Cautarea acelui salon coafura Ploiesti nu a fost niciodata mai usoara, mai ales ca tehnologiile au luat cu asalt si domeniile de beauty si au schimbat intr-un mod pozitiv acest proces.

Se poate ca in trecut sa fi avut experiente nu prea placute in cadrul altor saloane, dar iata ca Stailer iti aduce acele locatii de incredere, unde serviciile sunt unele high class.

Platforma Stailer si cum o accesezi

Stailer este un site usor de accesat. Trebuie sa ai doar o conexiune buna la internet, cu restul te descurci tu. Odata intrat pe acesta poti sa-ti setezi filtrele in functie de locatia ta si de serviciul dorit. Pagina se va incarca cu toate acele setari, iar in fata ta iti vor fi afisate toate saloanele din zona ta de acoperire care sunt inscrise in platforma.

Este simplu si usor sa vezi recenzii si fotografii din salon, dar si experiente anterioare ale clientilor fericiti ca au ales salonul respectiv. Si preturile iti sunt afisate de indata in dreptul optiunii alese, deci ai parte de control si vizibilitate maxima.

Vezi in timp real programul coafezei si poti programa oricand vizita dorita. Este un sistem ce tinde sa-l inlocuiasca pe cel vechi, atunci cand trebuia sa stai si sa suni la fiecare salon pentru a gasi un loc disponibil. Tehnologia merge mana in mana cu domeniul beauty si pare ca aceasta colaborare este una de succes.

Ia aplicatia Stailer cu tine in poseta, adica iti iei telefonul mobil

Poti sa faci cate programari vrei avand aplicatia instalata pe telefon. Nu ai numar limitat la care trebuie sa te opresti. O gasesti disponibila in Apple Store, Google Play sau AppGallery. O descarci gratuit si te bucuri de serviciile salonelor preferate. Manichiura, epilare, masaj, saloanele sunt inscrise acolo pentru ca tu sa le gasesti degraba.

Aplicatia Stailer funcționeaza ca un mic asistent, aceasta te poate anunta, in ziua programarii ca trebuie sa te prezinti numaidecat la salon. Se poate sa uiti, sa te iei cu altceva si astfel sa uiti cu totul ca trebuie sa fii prezenta in ziua respectiva la ora stabilita. Aceasta mica unealta iti trimite o notificare atunci cand ora programarii se apropie.

Daca vrei sa citesti mai multe informatii despre aceasta platforma si chiar despre servicii, atunci poti accesa stailer.ro. Vei fi la curent cu tot ce doresti sa stii despre specificul acestei aplicatii.

Contact:

support@stailer.ro