Ce ascultam azi: Edvin Marton

Posted by

stradivarius-violinNici nu se putea altceva de ascultat azi decat Edvin Marton. Mai ales ca acum doua zile cand a auzit ca insusi marele blogger Haotik vine la concert, de emotii a cazut pe scari. Pentru ca da, diseara o sa il ascult pentru prima oara in carne si oase, si mi-am luat loc in fata ca sa pot sa fiu conectat la fiecare coarda de la vioara magica, la fiecare gest si la fiecare fir de energie pe care il va transmite de pe scena catre public.

Sincer abia astept. Si ca sa va arat ca-s mare fan o sa va pun muzica lui de pe vremea cand Youtube ma lasa sa o folosesc ca fundal la clipurile mele.

Cand am revazut clipul, mi-am dat seama ca sunt nascut pentru a avea succes. Mi-am reamintit de vremea cand mai mult ma tavaleam pe jos in loc sa ma dau cu placa, si cat de greu a fost, si ce minunat este acuma cand ma dau pe toate partiile. Mi-am dat seama cat de greu a fost si totusi am reusit, si culmea este ca desi veneam acasa mai rau ca dupa un meci de box, veneam cu voie buna si tot ce imi doream era sa ma duc iar.

Oricum nu mai lungesc vremea, va las sa vedeti clipul, 3 placi de snowboard, 3 prieteni, multa fericire si bucurie cand revad aceste secvente.