Ce router wireles sa-mi iau?

Posted by

Zilele astea am tot fost intrebat de diversi, care router e mai bun sau ce sa aleaga din multitudinea de routere existente pe piata.

Eu am acasa si il folosesc cu succes de vre-un an si ceva un router Router wireless Asus WL-500G Premium de care sunt foarte multumit.

De ce l-am ales? Motivul principal a fost ca are 2 porturi USB si se poate pune pe el sistem de operare Linux. Dar chiar daca nu stiti linux nu trebuie sa va sperie, si cu sistemului lui default puteti pune pe cele doua porturi USB o imprimanta de retea sau un hard disk extern. In felul asta nu mai trebuie sa tineti un computer pe post de server pentru fisiere sau pentru impirmanta dvs.

De asemenea daca stiti ceva linux posibilitatile de extind repede pana la a instala client de torent pe el sau de dc++ si sa downloadeze direct pe hardul extern de pe net ce aveti nevoie atunci cand dormiti si tineti computerul stins.

Am reusit sa pun si o camere web pe unu din cele doua porturi atasate, dar asta intra deja la chesti tehnice mai avansate, asa ca nu va promit ca reusiti daca nu aveti aceste cunostinte tehnice.

One comment

  1. Nice… Eu inca nu mi-am schimbat routerul, tot MSi il folosesc, dar in viitor va fi foarte util asa ceva. Mai nou am renuntat la desktop de tot si folosesc numai laptop, obligat si de deplasare de altfel.

Comments are closed.