Cel mai citit blog din Prahova

Posted by

blogosphera Sunt curios sa aflu care credeti ca este blogul prahovean cu cei mai multi cititori. Cu alte cuvinte, care blog este in conceptia cititorilor, si mai ales a bloggerilor, cel mai citit blog din Prahova.

Ma intereseaza mai mult ce crede lumea decat clasamentul bloggerilor dupa trafic, am si astfel de date in sampler.ro, asa ca as putea face un top bazat pe aceste date fara sa mai intreb pe blog. Deci, repet intrebarea: Care credeti voi ca este sau care credeti voi ca ar merita sa fie cel mai citit blog din Prahova? Daca aveti si argumente, cu atat mai bine.

Dupa mine, cel mai citit blog din Prahova este … este un blog din Ploiesti, scrie de ceva vreme desi e greu sa-mi dau cu parerea daca scrie sau nu bine, pentru ca nu sunt prea interesat de subiectele acestui blog si pentru ca auditoriul acestui blog este destul de diferit de auditoriul de pe haotik.ro. Si as mai putea spune despre acest blog ca … probabil o sa va spun candva care este blogul. Deocamdata vreau sa colectez cat mai multe pareri. Chiar sunt curios ce spune lumea despre asta, nimic altceva.

Ma gandesc si la faptul ca daca am indeajuns de multe comentarii la acest articol, as putea sa fac un top (destul de subiectiv) bazat pe parerile cititorilor mei. Un fel de top cu „gura lumii”, ca altfel nu stiu cum as putea sa il numesc.

P.S. Si nu uitati sa recomandati articolul si altora, poate vor si ei sa dea o mana de ajutor la acest studiu. Woow, l-am facut si studiu, desi e o simpla intrebare.

13 comments

 1. Nu ma pricep prea tare la statistici dar din auzite si din ce am vazut cred ca cel mai vizitat si probabil si citit blog din Prahova este questioare.com .

 2. nu prea dau doi bani p statistici si pe care sunt cele mai citite bloage din ph. oricum majoritatea sunt slabe spre foarte slabe. un blog din ph ar tb sa mai scrie si dpeste ph, nu? daca scriu blog prahova p goagle, valiovidiu.ro iese primu, deci el e cel mai tare. gogu stie mai bine

 3. Ionel nu e vorba de nici o statistica, e vorba de perceptia cititorilor. Am si spus ca nu ma intereseaza statisticile, sunt toate irelevante, stiu deja povestea. Acest articol nu este despre statistici.

 4. stai s gogulesc
  search site:haotik.ro prahova ploiesti -> 246 rezultate
  search site:questioare.com prahova ploiesti -> 193
  site:jorje.ro prahova ploiesti ->1070
  site:doicin.ro prahova ploiesti -> 83
  site:valiovidiu.ro prahova ploiesti -> 249
  site:ghimpeleploiestean.ro prahova ploiesti -> 190
  cam asta am in reader. jorje a cam spamat cu ploiestiu lui

 5. Eu cred ca cel mai citit blog din Prahova este questioare, este parerea mea, daca gresesc va rog sa ma iertati.

 6. Iti zic eu: blogul tau 😀 Vezi numai sa nu ai angajati multi chinezi care se strang sa citeasca blogul tau zilnic :))

 7. Hai că rămăsesem dator cu comentariu. Un răspuns exact nu cred că pot să dau. Nefiind luate în considerate statisticile de trafic, e greu de spus. Că poate fi un blog ce are 2 comentarii la 2 zile, dar să fie totuşi citit de mai mulţi decât unul care are 3 comentarii pe zi. Poate fi unul de nişă sau unul de companie, care îţi spun sigur, nu ştie nici un blogger de Prahova de el. Fiecare are publicul lui, ca să fii generalist e greu. Deci ca răspuns, probabil o să tind spre Ana, dar nu cred că este foarte adevărat.

 8. haotik.ro merita premiul de cel mai citi blog din prahova, daca renunta la megalomanie.

 9. @irelevant nu inteleg pareta cu megalomania sincer, daca imi explici poate o sa inteleg.

Comments are closed.