Cine suntem noi, bloggerii?

Posted by

De-a lungul timpului am fost si viermi rame, abia iesiti din pamant, am fost si injurati, huiduiti, manjiti cu noroi, aruncati la gunoi, tavaliti in toate felurile, criticati uneori mai usor, uneori mai dur. Dar viermii care abia au iesit acum cativa ani din pamant au evoluat, s-au transformat in fluturi si au zburat in online umpland internetul cu coloritul frumos al aripilor lor.

Si pentru ca ne-au dat aripi frumos coloarate, lumea a inceput sa ne aprecieze, sa ne studieze, si uneori chiar sa fie uimita de lucrurile pe care reusim sa le facem. Eu unu nu am talent la scris, incerc de cateva saptamani sa gasesc cuvintele care sa exprime ce am simtit atunci cand am citit articolul lui Mihai Malaimare. Incerc. Dar nu le gasesc nici cum. Nu pot sa spun decat atat, ca tot ce s-a zis despre noi, toate criticile, toate injuriile si tot noroiul a fost sters pur si simplu cu un burete de acest minunat om.

Daca am reusit sa impresionam un astfel un om pe care nu multe lucruri il mai impresioneaza la cei 60 de ani ai sai, atunci nu pot sa zic decat o vorba a Chinezului: „sunteti minunati mai„. Suntem fluturi maturi dornici sa zboare cat mai sus. Dornici de viata. De prieteni.

Si pentru ca eu nu reusesc deloc sa scriu atat de bine, va las sa cititi articolul pe blogul Teatrului Masca.

Si daca mama ar intelege ce sunt aia bloggeri, zau ca as suna-o sa ii povestesc cum un maestru al teatrului romanesc ne multumeste noua, unor oameni ce nu credeam sa meritam macar atentia unor suflete care traiesc pentru arta.

One comment

Comments are closed.