Concurs: Castiga un tratament de albire a dintilor cu HappyDental

Posted by

Asa cum va spuneam inca de ieri, avem un concurs pentru bloggerii din Prahova si, de ce nu, si din Bucuresti.

Cabinetul stomatologic HappyDental se ofera sa iti asigure un tratament de albire a dintilor in valoare de 1000 de ron.

Tratamentul de albire a dintilor se face printr-o tehnica non-invaziva, care nu altereaza structura dentara. Tehnicile de albire Lumineers sunt oferite pentru prima oara in Romania de cabinetul HappyDental.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga si a beneficia de un zambet de invidiat si demn de afisat la intrunirile si evenimentele la care participi? Trebuie sa ne povestesti pe blogul tau despre cea mai interesanta, amuzanta sau trista „aventura” pe care ai avut-o pe scaunul stomatologic. Asteptam sa ne povestesti cum ai muscat din doctor, sau mai stiu eu ce alte traznai puteai face pe scaunul de la dentist. Daca ai avut parte de scene horror, incercati sa nu le reproduceti in cele mai mici amanunte, nu vrem povestiri pline de sange si dinti sariti pe pereti. De asemenea, asteptam cu interes sa ne spuneti ce anume v-a placut si ce nu v-a placut in cabinetele in care ati fost. Sau ce va asteptati sa gasiti intr-un cabinet stomatologic modern.

Undeva in text trebuie un link catre HappyDental.ro si inca unul catre acest post pentru a le putea contoriza mai usor. De asemenea, in loc de link catre acest articol, poti sa lasi un comentariu in care sa ne scrii adresa unde putem vedea articolul. Se recomanda utilizarea nofollow pentru linkuri si de asemenea, daca nu ai inspiratie pe ce cuvinte ai putea pune linkul catre happyDental, iti recomandam noi urmatoarele: cabinet stomatologic Ploiesti, cabinet stomatologic, albirea dintilor, implant dentar, Lumineers, albire prin Lumineers etc.

Daca nu ai inspiratie, poti citi articolul meu de ieri despre povestea mea pe scaunul de la dentist. Din pacate, nu e una vesela si nici cea mai inspirata poveste pe care am scris-o, dar viata mea pe acest scaun nu a fost una din cele mai vesele.

Mult succes blogosferei prahovene si va asteptam cu cele mai interesante povestiri pana la data de 30 octombrie, cand acest concurs se incheie.

8 comments

  1. Bravo pentru idee, era si timpul ca cineva sa sparga gheata in Ploiesti cu concursuri pentru bloggeri.

    Chiar sunt curios cine va participa dar mai ales cati vor participa dintre cei din Ploiesti.

  2. Foarte informativ postul si in general continutul acestui site am adaugat feedul RSS sa citesc in continuare !

Comments are closed.