Concurs: Ce-ti mai trebuie (la aplicatia auto.ro)?

Posted by

 Concursul saptamanal de astazi va pune putin la munca, si anume, la testat aplicatia auto.ro (daca aveti un smartphone cu Android, o puteti descarca de aici, iar daca aveti iPhone, o puteti descarca de aici). Tot ce trebuie sa faci e sa ti-o instalezi pe smartphone, sa vezi ce poate face si sa vii cu o idee cam ce ai mai dori la ea.

De exemplu, eu mi-as dori o zona My cars, unde sa imi pot adauga masinile mele (presupunand ca am mai multe) si sa pot memora acolo, in sectiunea respectiva, data cand expira asigurarea, rovinieta, ITP-ul si la cati km am schimbat ultima oara uleiul sau cauciucurile si, eventual, cu un reminder cand se apropie data de expirare a diverselor documente.

Astept si alte sugestii din partea voastra, iar cea mai faina sugestie primeste ca premiu un voucher de 50 de ron Diverta cu care isi poate cumpara orice doreste. Sugestiile le lasati in comentariu la acest articol; nu e necesar sa aveti blog pentru a participa la acest concurs.

Deja stiti ca aceste concursuri saptamanale tin pana sambata ora 23.59, iar in cursul zilei de duminica anunt castigatorul. Puteti recomanda si la prieteni concursul, poate ei sunt mai inspirati si castiga ei.

7 comments

 1. Nu am smartphone, dar am cautat informatii despre. Ofera informatii despre diferite servicii din cate vad.

  Prima idee a fost vis-a-vis de o evidenta stricta a costului/km. Insa impactul ar fi discutabil. Se poate face si cu altceva.

  Social traffic. Nu stiu daca este undeva implementat, insa un sistem de alerte specializat pe trafic, cu localizare precisa, si un necesar de atentie minimal, doar esti la volan., cred ca ar prezenta un interes crescut.

  Tipuri de alerte: Radar, polei, copii, animale, alte pericole. Fiecare cu sunet personalizat. Radar deja cred ca e evident. Pentru polei, un sunet de alunecare, Copii, rasete de copii distrati. Animale, probabil un muget.

  Informatiile introduse de utilizatori, inregistrati(posibilitate logare cu facebook), cu posibilitatea de a introduce rapid alerte, in sistemul centralizat urmand sa ajunga alerta si locatia telefonului. Informatii care este trimisa mai departe la ceilalti utilizatori care se indreapta spre zona alertei.

  Plus posibilitatea de evaluare a alertelor utila/inutila, in intervalul de valabilitate al alertei.

 2. O sectiune cu garaje de inchiriat ar fi ideeala. Mai ales ca stiu ca tu ai motor si ai putea cauta un astfel de garaj de inchiriat undeva aproape de casa.

 3. @Hesu151 nu s-a schimbat nimic. Si nici nu cred ca apuc sa-mi iau vara asta. Iar vara viitoare e in plan America, dar daca nu-mi dau viza autnci imi iau motor, desi eu cred ca-mi dau.

 4. O aplicatie buna, folositoare si celor care doar comanda un taxi si nu au masina proprie. Un punct negru ar fi lipsa unor date mai complete, nu doar 3 firme de taxi intr-un oras care are 7, de exemplu. Ce cred ca lipseste:legislatia rutiera la zi, pentru ca in caz de ceva sa poti cauta rapid informatia fara sa mai cauti pe alta aplicatie dedicata sau pe browser. De asemenea, as nota si posturile de politie, pentru a avea acces la un numar de telefon sau adresa la nevoie. Cum aplicatia se numeste auto.ro cred ca ar fi utila si o rubrica cu evenimentele competitionale auto din tara noastra, cu mentionarea diverselor raliuri, cupe, precum si un cod al bunelor maniere in trafic, fara intentia sa jignim pe cineva, doar ca unii mai tineri si mai neexperimentati sa aiba direct informatii despre cum e normal si de bun simt sa se comporte in trafic.

Comments are closed.