Concurs: Hai la cinema 3D, in Ploiesti

Posted by

Asa cum v-ati obisnuit lunea vin cu mici premii pentru cititorii mei. Lunea asta am premiu doar pentru cei din Ploiesti sau cei din imprejurimi pentru ca premiul este o invitatie de doua persoane la Cinema 3D Patria din Ploiesti.

In acelasi still ca si la carti trebuie sa lasati un comentariu in care sa spuneti de ce vreit invitatia, de ce credeti ca o meritati sau ceva frumos care sa va convinga sa va aleg. Daca e prea greu sa fac alegerea o sa fac prin tragere la sorti. Concursul e valabil pana joi ora 24.00 iar Vineri 29 Aprilie voi anunta pe blog castigatorul.

In caz ca vreti sa stiti mai multe despre cinematograful 3d deschis in urma cu ceva vreme in Ploiesti puteti citi articoul meu de la deschiderea cinematografului aici.

Daca nu esti din Ploiesti sau inprejurimi nu uita ca totusi poti castiga si tu ceva. Am de dat o carte pentru cititorii mei in fiecare luni odata la doua saptamani.

8 comments

 1. ideea era sa spui de ce ar trebuii sa te aleg pe tine si nu pe altul, ca esti fan al tehnologiei 3D, ca nu ai vazut niciodata un film 3D, ca nu ai bani sa mergi la cinema, ca ….. gaseste fiecare un motiv pentru care si-ar dorii sa fie castigator.

 2. De ce sa vrei o invitatie la Cinema 3d?
  Pai motivul principal cred ca ar fi sa vezi un film….sau eventual sa vezi ce fete mai sunt pe acolo…:d
  Din cate am observat seara se duc o multime de domnisoare singure care doar doar vor pleca insotite de acolo.
  Cu alte cuvinte vreau invitatie pentru a „socializa”…:))

 3. Mihai ai grija ce spui ca suna atat de tentant ca nu mai dau invitatile la nimeni, ma duc eu doua seri la rand la „film”

  Oricum bun motiv

 4. Pai pentru mine principalul motiv pentru care as vrea invitatia este ca : pana acum nu am avut nicioadata ocazia sa ma duc la cinema(desi sunt destul de maricica) si sincer mi-ar place sa merg ,si uite ca e posibil sa am ocazia in cele din urma.cine stie… 😀

 5. Pentru ca n-am scos-o pe nevasta-mea niciodata la cinema, desi suntem de +4 ani impreuna. Nu dati cu pietre… 😀

 6. Pai in primul rand numai am bani sa merg pe la cinema, nu am vazut niciodata un film 3D, as vrea sa mai scot pe cineva din casa(ptr ca ai zis ca invitatia este de 2 persoane 😀 ), pentru ca dupa masa de Paste ar cam merge putina miscare, pentru ca o sa va dau niste prime impresii,aici, in legatura cu ce am vizionat, cat mi-a placut sau nu 🙂

Comments are closed.